adscode
adscode

Üsküdar Üniversitesi’nde İş Sağlığı ve Güvenliği Yüksek Lisans Programı Başlıyor

Davranış Bilimleri ve Sağlık alanında Türkiye’nin ilk ve tek tematik üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi’nde iş sağlığı ve güvenliği yüksek lisans programı gerçekleştirilecek.

Üsküdar Üniversitesi’nde İş Sağlığı ve Güvenliği Yüksek Lisans Programı Başlıyor
Üniversite
Üsküdar Üniversitesi, iş hayatında her geçen gün önemi giderek artan iş sağlığı ve güvenliği alanında eğitim almak isteyenlere önemli bir fırsat sunuyor. Sağlık Bilimleri Enstitüsü İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim Dalı Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans yaz dönemi programı başlıyor.

İş Sağlığı ve Güvenliği Tezli /Tezsiz Yüksek Lisans Programı ile sağlık bilimleri, fen ve sosyal bilimler alanındaki fakülteler ve lisans diploması veren yüksekokul mezunlarının çalıştıkları alanlarda, iş sağlığı ve güvenliği programlarını etkili bir şekilde yürütebilmesi için gerekli bilgi ve beceriyi kazanmalarını sağlamak amaçlanıyor.

İş Sağlığı ve Güvenliği Yüksek Lisans Programı, katılan öğrencileri iş sağlığı ve güvenliği konularında temel kavramlar ve uygulamalar bakımından bilgi ve beceri ile donatılmış şekilde mezun etmeyi ve mezunlarının, çalışanların sağlık düzeyini ve kapasitesini geliştirmeye yönelik çalışmalarda yer almasını hedefliyor.

İş Sağlığı ve Güvenliği yüksek lisans derecesi verilen programa sağlık, fen ve sosyal bilimler ile ilgili bir fakülteden lisans diploması olan mezunlar programa kabul ediliyor. Adayların bu programdan mezun olduktan sonra, doktora programına başvurma olanakları da bulunuyor.

Yüksek Lisans Programları ile değişen ve gelişen çalışma ortamında iş sağlığı ve güvenliği kavramına vakıf, sahip olduğu bilgiyi çalışma hayatında karşılaşacağı teorik ve uygulamalı sorunların üstesinden gelebilecek şekilde kullanabilen, bu sayede çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve çalışanların sağlığının korunması amaçlarını sağlayabilecek nitelikte uzmanlar yetiştirilmesi amaçlanıyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)