adscode
adscode

Barbie Oyunları

Barbie oyunları, kız çocuklarının vazgeçilmezi haline gelen oyunlardır.

Barbie Oyunları
Türkiye'den Haberler

Barbie oyunları, kız çocuklarının vazgeçilmezi haline gelen oyunlardır. Bu oyunlarda aklınıza gelebilecek her şeyi yerine getirmek mümkündür. Kız çocukları bu oyunları oynayarak gününü eğlenceli bir şekilde geçirirken, eğitici pek çok şey öğrenecektir.

En Güzel Barbie Oyunları:

Sitemiz üzerinde en eğlenceli Barbie oyunlarını görebilirsiniz. Bu oyunlar rengarenk içerikler ve heyecanlı görevler içermektedir. Bu dünyanın akışına kendinizi bıraktığınızda zamanın nasıl geçtiğine dair bir fikriniz olmayacaktır. Üstelik bu oyunları fareyi kullanarak çok rahat bir biçimde oynayabilirsiniz. Barbie oyunları çeşitlerine her geçen gün yeni türler eklenmeye devam eder. Kendi tarzınızı yaratacağınız moda oyunları, mimar olacağınız dekorasyon oyunları, işletmeci olacağınız cafe oyunları burada sizleri beklemektedir. Bunları oynayabilmek için yapmanız gereken tek şey sitemizi ziyaret ederek, oynamak istediğiniz oyunu başlatmaktır.

Barbie Gerçek Makyaj Oyunları:

Gerçek makyaj oyunları kız çocuklarının severek oynadığı oyunlar arasındadır. Bu oyunlarda yapılan işlemin gerçekten bir farkı yoktur. Bu bakımdan her türlü makyajın ne tarz sonuçlar çıkaracağını, gerçeğe yakın olarak görebilirsiniz. Aynı zamanda kızların yüz bakım işlemlerini de gerçekleştirebilir ve onları gidecekleri yer için hazırlayabilirsiniz. Bu bakım işlemlerini de eksiksiz olarak yapmanız gerekecektir. Sizlere belirtilen görevleri okuyarak, kızların tüm bakımını sırayla yapmalısınız. Bu bakımlar arasında kaş alımı, sivilce temizleme, gözaltı morluğu giderme gibi şeyler bulunur. Bu şekilde kızları makyaj için hazır bir hale getirebilirsiniz.

Barbie Moda Oyunları:

Barbie denilince akla gelen ilk şeylerden biri moda oyunlarıdır. Barbie bebekler var olduğu günden bu yana, modanın belirleyicisi haline gelmişlerdir. En güncel tarz ve akımlar bu bebeklerin üzerinde görülebilir. Bundan ilham alarak Barbie moda oyunları alanında pek çok oyun yapılmıştır. O oyunlar arasından en kalitelileri sizler için seçilmiş ve sitemizde bunlara yer verilmiştir. Bu oyunlar arasında konseptlere uygun olarak, moda oyunlarını görebilirsiniz. Ayrıca kendi hayalinizdeki gibi süslemeleri de yapabilirsiniz. Barbie kış elbiseleri, barbie giydirme, gelinlik tasarımı gibi oyunlar bu kategoride sizleri bekliyor olacak. Bu oyunları başlatmak için tek yapmanız gereken şey, oyunu başlat seçeneğine tıklamaktır.

Barbie ve Arkadaşları:

Barbie oyunları oynamak için, farklı türden maceraları da seçebilirsiniz. Bu maceralarda Barbi ve arkadaşları birlikte hareket ederler. Ona olan tüm yardımlarınızı arkadaşlarından da esirgememeniz gerekir. Sizlere verilen görevleri kısa sürede yerine getirerek, mümkün olduğunca en güzel görünümü ortaya çıkarmalısınız. Oyunu oynayabilmek için yön tuşu ve fareyi kullanmanız yeterli olacaktır. Bu şekilde büyük maceraya katılabilir ve en iyi skorları elde edebilirsiniz.

Oda Dekorasyon Oyunları:

Barbie bu oyunlarda oda dekorasyonunu yapmak için sizden yardım bekliyor. Ona en uygun odayı gerekli malzemeleri kullanarak dizayn etmelisiniz. Tabi onun şöhretine yakışır şekilde bu odaya yeni bir soluk getirmelisiniz. Ekranda sizlere verilen bazı malzemeler bulunacaktır. Bunları seçebilmek için fareden yardım almalısınız. Odanın içine bu eşyaları sürükleyerek tüm odanın havasını değiştirebilir ve onun için en iyi odayı yaratabilirsiniz.

Barbie ve Alışveriş Günü:

Barbie’nin bu macerasında ona çıkacağı bu alışverişte yardım etmeniz gerekir. Bunun için doğru parçaları seçmeli ve onu gideceği yere en uygun şekilde taşımalısınız. Her oyunda olduğu gibi bu oyunu oynamak içinde sadece fareyi kullanmanız yeterli olacaktır. Bu şekilde ekran üzerinde bulunan gece kıyafetlerini ve ayakkabıları onun üzerinde deneyebilirsiniz. Yine burada bulunan aksesuarlarla onu tam olarak hazır bir hale getirmeniz gerekir. Ancak bu şekilde barbie giydirme işlemi bitmiş ve oyun tamamlanmış olacaktır.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)