adscode
adscode

Başarılı Bir Gelecek Doğru Tercihten Geçer

İstanbul Bilgi Üniversitesi Tercih Günleri 1 Temmuz Salı günü başlıyor.

Başarılı Bir Gelecek Doğru Tercihten Geçer
Üniversite
18 Temmuz tarihine kadar sürecek olan Tercih Günleri’nde Türkiye’nin önde gelen eğitim danışmanları Sait Gürsoy ve Cihan Yeşilyurt öğrencilere doğru tercih yapmalarında ve doğru gelecek planlamalarında yol gösterecek.

Eğitim danışmanları Sait Gürsoy ve Cihan Yeşilyurt zorlu bir sürecin ardından tercih dönemine giren öğrencilere 1-18 Temmuz tarihlerinde santralistanbul Kampüsü’nde nasıl doğru tercih yapmaları gerektiği ile ilgili seminerler verecek. İstanbul Bilgi Üniversitesi akademisyenleri ise tercih yapacak öğrencilere okul, bölümler ve uluslararası fırsatlar hakkında bilgi verecek.

BİLGİ’den yeni programlar
1996 yılından itibaren üniversite anlayışına yeni bir soluk getirmek amacıyla yola çıkan BİLGİ eğitim alanında yaptığı yatırımlar, yeni açtığı programlar ve uluslararası alanda dünya devleriyle yaptığı anlaşmalar ile öğrencilere en iyi eğitim fırsatını sunuyor.

BİLGİ; Mekatronik Mühendisliği, Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık, Bankacılık ve Finans, Uluslararası Perakende Yönetimi, Ergoterapi ve Perfüzyon programları da dahil olmak üzere lisans, yüksekokul ve meslek yüksekokulunda açtığı 29 yeni programla büyümeye devam ediyor.

20 binden fazla mezun veren ve 6 fakültesi, 5 enstitüsü, 3 yüksekokulu, 3 meslek yüksekokulu, 150’yi aşkın programı, bine yakın öncü akademisyeniyle iş dünyasının profesyonellerini yetiştiren İstanbul Bilgi Üniversitesi 1-18 Temmuz tarihlerinde tercih yapacak öğrencileri santralistanbul Kampüsü’ne bekliyor. Her bölümden katılan 100’ü aşkın BİLGİ öğrenciside Tercih Günleri’ne gelen öğrencilere okulu gezdirmek ve ilgilendikleri bölümler hakkında bilgi vermek için yardımcı olacak. 

 Tercih Günleri Programı İçin;
http://tanitim.bilgi.edu.tr/

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)