adscode
adscode

Bir Nokta İle Başlar Sanat !

Altın Kitaplar ve Tırtıl Kids tarafından “Nokta Olmasa Hayat Nasıl Olurdu?” başlıklı etkinlik 11-14 Mayıs tarihleri arasında UNIQ İstanbul’da düzenlenecek!

Bir Nokta İle Başlar Sanat !
Etkinlikler
Gerçekleşecek etkinlik ile UNIQ İstanbul’a misafir olacak Bahçeşehir Koleji öğrencileri minicik bir noktanın bile hayatta ne kadar önemli olduğuna dikkat çekip “nokta”nın aslında bir sonu temsil etmediğinin, aksine bir başlangıç olabileceğinin altını çizecekler!

Peter H. Reynolds’ın mizahi yaklaşımı ve özgün çizimleriyle oluşturduğu Nokta öyküsünden yola çıkılarak oluşturulan etkinlikte çocuklar oyun, yaratıcı düşünce ve sanat istasyonlarında yaratıcılığın kapılarını aralayacaklar.

“Nokta olmasa hayat nasıl olurdu?” sorusu üzerine yaratıcı düşünme atölyesinin de düzenleneceği etkinlikte ünlü ressamların tabloları patchwork tekniği kullanılarak çocukların bakış açısıyla yeniden renklenecek!

11-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek etkinliğin sonunda ise çocukların sanat istasyonunda “nokta” şeklindeki toplardan oluşturacakları dev aydınlatma UNIQ İstanbul’u ışıl ışıl yapacak!

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)