adscode
adscode

En Güzel Birikim Öyküsünü Yazan Borsa İstanbul’u Gezecek!

​Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından tasarruf ve yatırım bilincini yaygınlaştırmak amacıyla kurulan ParamveBen Facebook sayfasında ödüllü “Yaz 1 Birikim Öyküsü” Yarışması 6 Mayıs’ta başladı.…

En Güzel Birikim Öyküsünü Yazan Borsa İstanbul’u Gezecek!
Etkinlikler


Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB), tasarruf ve yatırım bilincini geniş kitlelere aşılamak amacıyla 2012 yılından bu yana internet sayfaları ve sosyal medya kanalları üzerinden Param ve Ben projesini sürdürüyor. Projenin yeni ödüllü yarışması, 6 Mayıs 2015 tarihinde ParamveBen Facebook sayfası üzerinde başladı. #yaz1birikimöyküsü etiketi ile duyurulan yarışmada başlangıcı verilen “birikim” konulu bir öykünün, katılımcılar tarafından tamamlanması isteniyor.

Yarışmanın temel amacı, halkın geniş kesiminde tasarruf, birikim ve yatırım bilincini geliştirmek; bireylerin bu konularda düşünmesini sağlayarak bir öykü üretmeye teşvik etmek. Yarışma aynı zamanda katılımcıların birikim ve tasarruf konuları hakkındaki özgün düşüncelerini ortaya koymalarına da olanak tanıyor.

İnteraktif bir yapıya sahip olan yarışma, iki aşamada gerçekleştirilecek. Jüri, yarışmanın her iki aşamasında en çok beğeni alan ilk 10 öykü arasından ilk 3 kazananı seçecek. Yarışma sonunda jüri üyeleri tarafından seçilen en başarılı ilk 6 öykü yazarı, para sayan kumbara ve uzmanlar eşliğinde Borsa İstanbul’u gezme ödüllerinin sahibi olacak.

Yarışmaya katılmak isteyenler, birinci aşama için 20 Mayıs 2015, ikinci aşama için 9 Haziran 2015 tarihine kadar www.facebook.com/paramveben adresini ziyaret ederek yarışmaya başvurabilecek.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)