adscode
adscode

Branda ve Tente Fiyatları

Branda ve Tente Fiyatları
Türkiye'den Haberler
Tente ve baranda fiyatları kumaşın ve sistemin kalitesini göre değişiklik göstermektedir. Çünkü bu hususta oldukça fazla çeşit bulunmaktadır.

Örneğin katlanabilir tente, mafsallı tente, şeffaf branda veya havuz ve plaj brandası gibi birçok çeşit vardır. Her çeşidin de özelliği ve kalitesi farklıdır. Belli çeşitlerde ortalama fiyat verecek olursak 3 metre otomatik çantalı tente ile çelik çardak tentesinin fiyatı 250 ile 300 TL arasında değişmektedir.

Portatif çardak gölgelikler ise genelde 150 ile 200 lira arasındadır. Bu fiyat aralılığının nedeni ise ürünün kalitesi, kumaşın dayanıklı ve uzun ömürlü olması ile ilgilidir. İnternette arama motoruna tente fiyatyazdığınız takdirde birçok ürün ve çeşit karşınıza çıkacaktır. Evinize branda veya tente düşünüyorsanız bunun fiyatı ortalama 50 ile 100 lira arasındadır.

Ölçüsüne ve boyutuna göre balkon tentesinin fiyatı da değişmektedir. Mafsallı tente yani en çok dükkânlar için tercih edilen tentenin en uygun fiyatı 500 TL ile başlamakta kalitesine, boyutuna ve şıklığına göre bu fiyat artmaktadır.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)