adscode
adscode

BURÇLARLA İLGİLİ BİLİNMEYEN GERÇEKLER

PROFESÖR VE ASTRONOMLARDAN OLUŞAN UZMAN GÖKBİLİMCİLER BURÇLARLA İLGİLİ BİLİNMEYEN GERÇEKLERİ UZAYI İZLERKEN ANLATACAK

BURÇLARLA İLGİLİ BİLİNMEYEN GERÇEKLER
Etkinlikler


Ankara Üniversitesi Kreiken Rasathanesi, 8 Haziran Pazar günü, “Astroloji ve Burcunuz ile İlgili Gerçekleri Bir de Bizden Dinleyin!” başlığında özel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
 
Profesör, Astronom ve Uzman Gökbilimcilerin sunumunda gerçekleşecek etkinlikte, burçlarla ilgili bugüne kadar öğrenilenler yeniden düşünülecek, yıldızlar ve burçların gerçek ilişkileri çarpıcı yönleriyle anlatılacak.
 
Burçlarımız, yani Güneş’in yolu üzerinde bulunan Takımyıldızlar yaşamımızı ve karakterlerimizi etkileyebilir mi? Bu sorunun yanıtını konunun uzmanı Gökbilimci’lerle tartışabilmek ve burçlar gerçeğini bir de Gökbilimci’lerden dinlemek için sizleri Ankara Üniversitesi Kreiken Rasathanesi’nde 8 Haziran Pazar akşamı düzenlenecek Halk Günü etkinliğine bekliyoruz.
 
Astronomi ile ilgili merak edilen soruların da cevap bulacağı etkinlikte Ay, Satürn, Mars ve Jüpiter’in yanı sıra derin uzay cisimleri teleskoplarla gözlenecek. Katılımcılar, çıplak gözle yapılacak gökyüzü tanıtımı sayesinde takımyıldızları daha yakından tanıma fırsatı bulacak.
 
PROGRAM
 
Tema: Astroloji, Mitoloji ve Burçlar
Başlama Saati: 20:15
Bitiş Saati: 00:00
 
Etkinlikte Gözlenecek Cisimler:
• Ay
• Mars
• Saturn
 
Not:
Rasathane’nin konumu nedeniyle şehir merkezinden daha soğuk olduğunu ve gözlemlerin açık havada yapılacağını hatırlatarak, katılımcıların yanlarına kalın giysilerini almalarını öneririz. Ayrıca etkinlik alanında sıcak/soğuk içecek ve atıştırmalık yiyecekler (kek, bisküvi vb.) mevcuttur.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)