adscode
adscode

DAÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Kulübü Moskova’dan Öğrencileri Ağırladı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğrenci Kulübü (IE-Club) geçtiğimiz günlerde ESTIEM’in (European Students of Industrial Engineering and Management - Avrupa Endüstri Mühendisliği…

DAÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Kulübü Moskova’dan Öğrencileri Ağırladı
Üniversite

Dünyanın en büyük öğrenci kulüpleri topluluğu olan ESTIEM’e Avrupa’nın 24 ülkesinden toplam 66 Endüstri Mühendisliği Öğrenci Kulübü üye. DAÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Kulübü (IE-Club) aynı zamanda Güney Kıbrıs dahil ESTIEM’e üye adadaki tek öğrenci kulübü.
DAÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Kulübü Moskova’dan gelen öğrencileri bir haftalık  programla ağırladı. Program dahilinde; DAÜ kampus tanıtımı, DAÜ Endüstri Mühendisliği ve Makine Mühendisliği bölümlerinde bulunan robotlu benzetim laboratuvarlarında atölye çalışması, Yrd. Doç. Dr. İlhan Dalcı tarafından verilen “Maliyetlendirme Sistemleri” konulu seminer yer aldı. Ayrıca DAÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Kulübü Moskova’dan gelen öğrencilere Kıbrıs tarihi ve kültürünü tanıtmayı da unutmadı. Mavi Köşk, Salamis Harabeleri, Girne Kalesi gibi birçok tarihi ve kültürel mekanlara gezi gerçekleştirildi. Adada olduklarını unutturmamak adına gelen misafirlere plaj partileri ve eğlenceli bir yat turu da düzenlendi. DAÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Kulübü üyelerinin gösterdikleri özen, Moskova’lı öğrencilerin adadan mutlu ayrılmalarındaki en büyük etken oldu. Misafirler Bahar Dönemi’nde Moskova’ya gidecek olan DAÜ’lü öğrencileri aynı şekilde ağırlama sözü vererek veda ettiler. 


www.egitimajansi.com







Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)