adscode
adscode

Demre'de okul öncesi eğitim şenlikleri

​Demre'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Okul Öncesi Eğitim Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Demre'de okul öncesi eğitim şenlikleri
Eğitim
Her yıl geleneksel olarak Mayıs ayında düzenlenen şenliklerin bu yıl 7'ncisi düzenlendi. İlçede bulunan anasınıfı öğrencilerinin katıldığı şenlikler sabah saatlerinde kortej yürüyüşü ile başladı. Yunus Emre İlköğretim Okulu önünden Cumhuriyet Meydanı'na minikler, öğretmenleri ve aileleri ile birlikte yürüdüler. Bayram havasında gerçekleşen yürüyüşte İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal ve minik öğrenciler Atatürk Anıtı'na çelenk koydular.

Öğleden sonra Demre Futbol Stadyumu'nda devam eden Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri'nde minikler, alanda bulunan palyaçolarla hatıra fotoğrafi çektirdi. Bazı miniklerin palyaçolardan korkup ağlaması renkli görüntülere sahne olurken, palyaçolar yaptıkları oyunlarla kendilerinden korkan miniklerin gönlünü aldı.

Minik öğrenciler, Demre Stadyumu'na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce kurulan şişme oyun parkı stantlarına da ilgi gösterip, tek tek tüm stantlarda oynayarak eğlencenin tadını çıkardılar.
Şenliğin ilerleyen saatlerinde düzenlenen “Çuval yarışması, Halat çekme, su kovası doldurma” yarışmalarinda minikler hem eğlendi hem de kıyasıya yarıştılar. Akşam saatlerine kadar süren şenlikler yarışmalarınardından son buldu.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)