adscode
adscode

Dikkat ! Kar yağışı geliyor

Her kış sıkça duymaya alıştığımız, Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası uyarısı sonbaharın son günlerinde geldi.

Dikkat ! Kar yağışı geliyor
Türkiye'den Haberler
Başta Bosna Hersek olmak üzere Balkanlar'da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava dalgasının Türkiye'yi de etkisi altına alacağı bildirildi. Ege için fırtına, Antalya ve Muğla için ise şiddetli yağmur uyarısı yapan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine bakıldığında da hava sıcaklıklarının önümüzdeki günlerde azalacağı açıkça görülüyor.

Balkanlar'da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava dalgasının Türkiye'yi de etkisi altına alacağı bildirildi. Bosna Hersek'te, hava sıcaklıklarının aniden düşmesiyle birlikte sabah erken saatlerinde başlayan yağmur ilerleyen saatlerde yerini kara bıraktı. Son günlerde güneşli havaya alışan Saraybosnalılar aniden başlayan kar yağışına hazırlıksız yakalandı. Saraybosna'da etkili olan kar yağışı nedeniyle, kent merkezinde trafikte aksamalar olduğu görüldü.

TÜRKİYE'Yİ DE ETKİLEYECEK

Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının yüksek kesimlerde 10 santimetreyi geçtiğini, ayrıca ülkenin bazı bölgelerinde de şiddetli fırtına beklendiğini kaydetti. Bosna Hersekli meteorolog Jelyko Maystoroviç, yaptığı açıklamada, hava sıcaklığının çok hızlı bir şekilde değiştiğini söyledi. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)