adscode
adscode

Eğitim-Öğretim Rekorları Tek Bir Sitede Toplandı.

Dünyada hemen her gün binlerce rekor denemesi olmaktadır.

Eğitim-Öğretim Rekorları Tek Bir Sitede Toplandı.
Bilim Teknoloji
 Birçok kategoride olan bu rekor denemeleri eğitim alanında da kendisini göstermektedir. Kişiler ve kurumlar bazında bu alanda hâlihazırda on binlerce rekor kırılmıştır.

Peki, eğitim alanında kırılmış olan binlerce rekor dallarından bazılarını daha önce hiç merak etmiş miydiniz? Örnek vermek gerekirse dünyanın en kalabalık okulu hangisidir ve nerede bulunmaktadır, Dünyanın en yaşlı ve en genç üniversite mezunu kimdir, En genç profesör veya en yaşlı doktora öğrencisi kimdir ve aslında bir Türk kadın tarafından kırılmış olan dünyanın ilk kadın savaş pilotu kimdir ve benzeri  soruları hiç aklınızdan geçirmiş miydiniz? Cevabınız belki evet belki hayırdır ama daha önce eğitim ile ilgili olarak bilinmeyen birçok bilgiye ulaşmak artık mümkün olmaktadır.

İşte bu ve benzeri eğitim sektörüne ait kırılmış olan rekorlar ve bilgileri bulabileceğiniz Türkiye’nin ilk ve tek Türkçe rekorlar sitesi açılmıştır. Sizlerde www.guinness.com.tr sitesine girerek yüzlerce rekoru Türkçe okumanın tadına varıp aynı zamanda eğitim veya diğer konularda kendi kırmış olduğunuz rekorları ücretsiz olarak www.guinness.com.tr adresinde duyurma fırsatını yakalayabilirsiniz.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)