adscode
adscode

EĞİTİMDE GELECEK KONFERANSI

EĞİTİMDE GELECEK KONFERANSI ‘‘Eğitim Politikaları ve Sınıfa Yansımaları’’ temasıyla düzenleniyor. Konferans, 2-3 Kasım 2019’da gerçekleşecek.

EĞİTİMDE GELECEK KONFERANSI
Eğitim

Boğaziçi Üniversitesi ve MEF Üniversitesi Eğitim Fakülteleri İş Birliği, Eğitim Reformu Girişimi İçerik Ortaklığıyla

 

Boğaziçi Üniversitesi, MEF Üniversitesi Eğitim Fakülteleri ve ERG iş birliği ile yapılacak olan Eğitimde Gelecek Konferansı (EGK19), ‘‘Eğitim Politikaları ve Sınıfa Yansımaları’’ teması ile 2-3 Kasım 2019’da düzenlenecek. Konferans, ülkemizde eğitimin geleceğine ışık tutmak, yeni bakış açıları katmak, yaratıcı çözümler üreten eğitimcileri yüreklendirmek ve gelecekte sürdürülebilir eğitim hayatına katkı verecek değişimlere ilham vermek için yapılacak. Konferans anaokulundan yükseköğretime tüm eğitimcilere yeni ufuklar açmayı hedefliyor.

 

Türkiye'nin köklü üniversitelerinden biri olan Boğaziçi Üniversitesi ve Okulda Üniversite, tersyüz öğrenme gibi yenilikçi eğitim-öğretim modelleriyle küresel ölçekte katma değer yaratan MEF Üniversitesi’nin Eğitim Fakülteleri Eğitimde Gelecek Konferansı için çalışmalarına başladı. Çocuğun ve toplumun gelişimi için eğitimde dönüşümü nitelikli veri ve yenilikçi çözümlerle gerçekleştirmeye çalışan Eğitim Reformu Girişimi de içerik ortağı olarak konferansa katkı sağlıyor.

 

Bu üç kurumun bilgi, birikim ve deneyimleriyle gerçekleşecek olan konferansın, eğitim politikaları ve politikaların sınıf içerisindeki yansımalarını konu alan önerilerin değerlendirildiği ve geliştirildiği ulusal düzeyde bir platform sağlaması hedefleniyor.

 

Konferansa içerik sağlamak için başvurular Mart 2019’un ilk haftasında başlayacak ve www.egitimdegelecekkonferansi.com adresi üzerinden yapılacaktır. MEF Üniversitesi Maslak Kampüsü’nde gerçekleşecek olan Eğitimde Gelecek Konferansı’nda Türkiye’nin her yerinden gelen 1000’in üzerinde katılımcının ağırlanması hedefleniyor.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)