adscode
adscode

Eğitimde Gizli Gündem Olamaz

​Son günlerde en çok konuşulan konulardan birisi de, eğitimde gizli bir gündemin olup olmadı. MEB yok diyor. Muhalefet ve eğitim sendikaları var diyor.

Eğitimde Gizli Gündem Olamaz
Günün Yazısı
Genel kanı,  olduğu yönünde. Tıpkı yolsuzluk algısında olduğu gibi. Siz ne kadar yok deseniz de, algı çok farklı yönde. Demek ki algı yönetimi bu konuda ya çok iyi işlemiyor ya da iddia edildiği gizli gündem ve yolsuzluk söz konusu!..
 
Eğitim, ideolojik değil, pedegojik bir olaydır. Tıpkı kışlaya ve camiye olduğu gibi, okula da siyaset girmemelidir. Yoksa bunun sancıları çok ağrılı olur.
Türkiye, bu konuda, çok yanlışlar yaptı, önemli faturalar ödedi. Şimdi aynı yanlışı bir kez daha yapmamalı, yapılmasına izin verilmemeli.  
 
Milli Eğitim Şüraları, dünden bugüne, hep güdümlü oldu. İstediğiniz üyeleri çağırıyor, istediğiniz kararları aldırıyor, sonra da bakın şüra böyle istedi diyorsunuz ki, bunun artık ne inandırıcılığı kaldı ne yaptırım gücü…
 
İşte bu yüzden ne olur ne yapacaksınız, bunu şürada değil kamu oyu önünde tartışın ve niyetinizi net olarak ortaya koyun. Yarın pişmanlık duyacağınız kararlara imza atmayın…

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)