adscode
adscode

​Ersağ Şirket İçi Gelişim

Ersağ şirketler grubunda ürün üretim aşamasında satış aşamasına kadar her alanda şirket içi eğitimlere büyük önem ve destek vermektedir.

​Ersağ Şirket İçi Gelişim
Türkiye'den Haberler

Ersağ şirketler grubunda ürün üretim aşamasında satış aşamasına kadar her alanda şirket içi eğitimlere büyük önem ve destek vermektedir. Tüm çalışanlarımız ve network marketing katılımcılarımız ile her sene düzenli olarak eğitimler ve seminerler vermektedir. Her zaman iç eğitime önem vermiş olan Ersağ şirketleri Ersağ şirket içi gelişim inde her yıl yenilen seminerler ile bu desteği artırarak devam ettirmektedir. Yıl içinde onulan hedeflere ulaşan çalışan ve katılımcılarımız özel olarak ödüllendirilerek motivasyon ve hedef bilinci artırılmaktadır. Sizlerde bu ailede olmak için http://www.ersaguyelik.info.tr adresine bakınız.
 
Ersağ şirket içi gelişim birçok yönden, kendi ailemizi desteklemek ve onun yanında olmak ile başlar, ersağ şirketleri ailesinin her bir ferdi her bir katılımcısı Ersağ şirket içi gelişiminde önemli bir payı vardır. Ersağ şirketler grubu sağlıklı ve güvenilir ürün gamını yine aynı ürünleri kullanan kişiler tarafından bilinçli bir şekilde yaygınlaştırılması prensibine dayalı bir şekilde, gelişmektedir. Ersağ şirket içi gelişimi bireyin yine Ersağ markasına olan güveni ile perçinlenmesi ve ona olan saygınlığını artırması ile mümkündür. Bu temel prensip ile Ersağ şirketleri Her sene düzenli seminerler düzenleyerek tüm çalışanlarımıza ortak hedef bilincimiz ve yolumuzu aktarmaya çalışmaktayız.
 
Ersağ şirket içi gelişim bireyle ile başlar, öncelikle tüm katılımcıların ürünlere olan güvenlerinin tam olması gerekmektedir. Her katılımcı Ersağ şirket içi gelişim adımlarını iyice benimsemiş ve hedeflerini buna göre şekillendirmiş olmalıdır. Ersağ şirketler grubu içinde yapılmış olan şirket içi eğitimler ve seminer ile ürünler hakkında en iyi ve en güvenilir bilgi birikimini oluşturmaktır. Ersağ şirket içi gelişim sayesinde her yıl çığ gibi büyüyen bir Ersağ ailesi 2006 yılında çıkmış olduğu ve heyecanını yitirmeden devam ettiği bu yolculuğa yen isimleri bünyesine katarak devam etmektedir.
 
Ersağ şirketler grubu içinde her bir satış temsilcisi aynı zamanda ürünleri gönül rahatlığı ile kullanan bir birey olmalıdır. Ersağ şirket içi gelişim bu bireylerin etkileşimli bir şekilde çoğalması ve çevresine sürekli yararı dokunan dev bir aileye dönüşmesi hedeflenmektedir.
 
Ersağ şirket içi gelişim her yıl yapılan sempozyumların yanı sıra, şirket içi hedeflendirme ve en iyi temsilci - satış elemanı gibi örnek gösterilen düzeylerin oluşturulmasını da içermektedir. Ersağ şirket içi gelişim dinamik bir yapı olan ersağ şirketler grubunun vazgeçilmez bir dayanağıdır. Her üye Ersağ Network marketing içinde kendisini her zaman bir adım önde görecek bir şekilde motive etmeli ve hedeflerini ona göre belirlemelidir. Ersağ şirketleri çalışanlar için bir iş yeri olmaktan ziyade ortak faydanın paylaşıldığı ve bu yararın katlanarak artırıldığı yer olarak görülmelidir. Ersağ şirket içi gelişim bu nedenle her bireyin kişisel gelişimine ayrı ayrı katkı sağlayacağı ortak bir toplu güdülenmedir. Ersağ şirketler grubu içinde üretilen ve pazarlanan her ürün hakkında Network Marketing sistemi içinde bulanan kişilerin azami bir şekilde bilgilendirilmesi ve bu ürünlerin düzenli kullanıcısı olması beklenir.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)