adscode
adscode

ESOGÜ İlahiyat Fakültesi 2016 Mezunlarını Verdi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) İlahiyat Fakültesi, ESOGÜ Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törenle 2016 yılı mezunlarını verdi. Tören İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Abdulkadir Mansoor’un…

ESOGÜ İlahiyat Fakültesi 2016 Mezunlarını Verdi
Üniversite

Törende mezunlar adına konuşan Fatma Bekar, İlahiyat Fakültesi mezunları olarak öğrenim hayatlarının hocaları ve birbirleri ile kurdukları sevgi bağı içerisinde ve sürekli bir öğrenme ile geçtiğini belirtti. Ailesi ve tüm mezun ailelerine kendilerini bugünlere taşıdıkları için teşekkür eden Fatma Bekar, aldıkları diplomaların asıl sahibinin onlar olduğunu söyledi. Dekan Prof. Dr. Hüseyin Aydın’ın şahsında İlahiyat Fakültesi öğretim elemanlarına kendilerine verdikleri emekler için teşekkür eden Fatma Bekar, tüm arkadaşlarının mezuniyetlerinin hayırlı olmasını diledi.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Aydın, çeşitli operasyonlar yaparak ülkemizi bölmek isteyenlerin bunu başaramayacağını belirtirken, insanımızı özüne döndürme, milli kimlik ve şahsiyet kazandırma yükünün öncelikle ilahiyatçıların omuzlarında olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Hüseyin Aydın, tüm mezunların yüklendikleri bu onurlu görevi taşıyacak altyapıyı ESOGÜ İlahiyat Fakültesi’ndeki eğitimleri boyunca elde ettiklerini belirtti. Ailesi, hocaları ve memleketiyle bağlarını koparanların iyi insan olamayacaklarını ifade eden Prof. Dr. Hüseyin Aydın, mezunlardan fakülteleriyle bağlarını koparmamalarını istedi. Prof. Dr. Hüseyin Aydın tüm mezunları mezuniyetlerinin onlara hayır kapıları açması temennisiyle uğurladı.

ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, bugün artık nesnel dünyada sağlanan başarıların insana yetmemeye başladığını ve insanın manevi yönünün ihmal edildiğinin görüldüğünü ifade ederken, İlahiyat Fakültesi mezunlarının insanlığın sorunlarının çözümünün manevi mimarları olacağını söyledi. ESOGÜ İlahiyat Fakültesi’nin şehrimizin ve bölgemizin dini ve manevi hayatına, sosyal ve kültürel gelişimine önemli katkılar sağladığını belirten Prof. Dr. Hasan Gönen, fakültenin faaliyetlerinin kendilerini gururlandırdığını söyledi. Prof. Dr. Hasan Gönen maddi ve manevi olarak her zaman destekledikleri İlahiyat Fakültesi’nin bundan sonra da yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti. Prof. Dr. Hasan Gönen tüm mezunların ESOGÜ’lü olmanın vereceği cesaretle mesleki hayatlarında başarılı olacaklarına emin olduğunu belirtirken, üniversitelerinin onlar için her zaman sıcak bir yuva olduğunu unutmamalarını istedi. Prof. Dr. Hasan Gönen aileleri ile birlikte kutladığı tüm mezunlara mutlu ve başarılı bir hayat diledi.

Konuşmaların ardından bölümlerini dereceyle bitiren öğrencilere başarı belgeleri verildi. Daha sonra tüm mezunlara mezuniyet belgeleri verildi. Mezuniyet töreni kep atma bölümü ile sona ererken, tören sonrasında katılımcılara pilav ikramı yapıldı.
  


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)