adscode
adscode

Fatih Okulları Gelişmeye Devam Ediyor

Fatih Okulları Gelişmeye Devam Ediyor
Türkiye'den Haberler
Fatih Okulları, ilk olarak Fatih Koleji ve daha sonra Özel Fatih Koleji olarak adını ve sahibini değiştiren eğitim-öğretim sektöründe hızla büyüyen okul olarak Türkiye'de adından hak edilir şekilde söz ettiren modern ve kaliteli bir kurumdur.

Fatih Okulları 1961 senesinde eğitim ve öğretim hayatında hizmet vermek amacıyla kurulan sonrasında 1982 senesinde bir anonim şirket tarafından satın alınan Özel Fatih Koleji adını alan kurumun son yıllardaki yeni adıdır. Fatih Okulları , dünya çapında verdiği kaliteli ve modern hizmet ile adından sıkça söz ettiren başarılı ve gurur veren Türkiye'nin büyük kurumlarındandır.

Fatih Okulları dünyada adından sıkça söz ettirirken aynı zamanda her kurumun başaramayacağı başarılara imza atmıştır. Hızla büyüyen Fatih Okulları dünyada Türkiye için yarışmaya devam etmektedir.

Fatih Okulları'nın Misyonu;

-Öğrencilerini, Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına bağlı, milliyetçi, Türk milletimizin insani, manevi, ahlaki ve kültürel değerlerini koruyan ve gözeten, aynı zamanda benimseyen; vatanını, milletini ve ailesini daima yüceltmeyi amaç edinen, anayasanın temel ilkelerine, insan haklarına saygılı olan sosyal ve hukuk devleti olan Türkiyemizin Cumhuriyeti'ne karşılık olarak sorumluluk ve görevlerini davranış haline getirmiş olan vatandaşlar yetiştirmek.

Fatih Okulları'nın Vizyonu;

-Eğitim-öğretim sektöründe dünya ile Türkiye adına yarışmak.

Fatih Okulları'nın Değerleri;

Takım Çalışması, Orjinallik, Bağlılık, Güvenilirlik, Kalite ve Çağdaşlık.

Fatih Okulları'nın Hedefleri;

-Öğrencilerinin; Dünyadaki güncel olaylar ve sorunların farkında olmaları, topluma karşı her zaman duyarlı ve sorumluluk halinde olmaları

-Yeteneklerini modern ve akılcı yöntemlerle geliştirmeleri,

-Beden,ahlak, zihin ve ruh açısından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmesi,

-Tiyatro, müzik ve resim gibi sanatsal özellikleri olan yetenekleri geliştirmeleri,

-Sporun her branşında dünyada ve ülkemizde derece elde etmelerini

-Yenilikleri daima takip ederek bilgisayar ve çevre ürünlerini faal olarak kullanabilmelerini,

-Bulunduğu yaş ve eğitim seviyesinde yabancı dillerini kullanmak hususunda yetkin hale gelmelerini, hedefleri arasında sayarak hızla ilerlemeye devam etmektedir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)