adscode
adscode

Flash Bellek Modelleri Ve Fiyatları

Hem taşınabilir olmaları hem de anahtarlık gibi ufak boyutları sayesinde flash bellek kullanmak artık dosya taşıması gereken çoğu kişi için kaçınılmaz.

Flash Bellek Modelleri Ve Fiyatları
Bilim Teknoloji

Hem taşınabilir olmaları hem de anahtarlık gibi ufak boyutları sayesinde flash bellek kullanmak artık dosya taşıması gereken çoğu kişi için kaçınılmaz. Günümüzde flash bellek ile yapabileceğimiz bir çok işlem var. Araba teyplerinde usb girişler ile flash bellek içerisindeki müzikleri çalabilmek, bilgisayarınızdaki resim, video ve dosyaları rahatça cebinizde taşıyabilmek bunlar sadece bir kaçı.Eğer grafikerlik yapıyorsanız ve yanınızda sürekli belli dosyalar taşımanız gerekiyorsa, aracınızda sürekli kanal aramak yerine istediğiniz müziği anında dinlemek istiyorsanız, ofisinizden sürekli olarak evinizdeki bilgisayarınıza dosya getirmeniz gerekiyorsa hemen bir flash bellek satın alabilirsiniz.  Ayrıca işletmeler de bazı zamanlar usb bellekleri promosyon ürünü olan hediye verebiliyor ve içerisine de tanıtım broşür ve videolarını koyabiliyorlar. Dikkat çekici bir pazarlama yöntemidir.

Flash Bellek Çeşitleri Neler?

Flash bellek almak istiyorsanız oldukça fazla seçeneğiniz var. Usb bellek halinde kapaklı modeller, daha ufak tırnak boyutundaki flash bellek modelleri mevcuttur. Flash bellek alırken anahtarlığınıza takılması işinizi kolaylaştıracak özelliklerdendir. Boyut olarak çubuk olanlardansa tırnak boyutunda olanların daha güzel göründüğünü söyleyebiliriz. Bu özellikleri ile taşınabilir harddisklere göre daha rahat taşınabilir ve kullanılabilmektedir. Ancak tabii ki taşınabilir harddiskler daha uzun ömürlü olmaktadır. Zevkinize göre isterseniz rengarenk flash bellek çeşitlerini internette bulabilirsiniz. İstediğiniz rengi sipariş verin ve kullanmaya başlayın.

Flash Bellek Modelleri Kaç Gb Olur?

Flash bellek modelleri ilk zamanlar 2-4-8-16gb olarak üretilmiştir. Ancak şuan 32-64-128-256gb kapasiteye sahip flash bellek modelleri vardır. Kapasitesi aynı olmakla beraber flash belleklerin birbirinden üstün özellikleri de bulunmuyor. Tam olarak bilinen marka olması vb özellikleri ile öne çıkmaktadır. Flash bellek almak istiyorsanız hemen https://www.incehesap.com/ adresini ziyaret edebilir ve sipariş verebilirsiniz. Siparişinizi kredi kartınız ile ödeyebilirsiniz. Sayfada A-data, Hi-level, Kingston, Samsung, Sandisk, Toshiba marka usb flash bellekleri bulabilirsiniz. Firma tüm hizmet içeriğini kurumsal olarak sunuyor. Ayrıca indirimv ve kampanya seçeneklerinden de yararlanarak istediğiniz modeli kolayca alabilirsiniz. Sektör içerisinde en çok tercih edilen isim olması da ayrı bir avantaj taşıyor.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)