adscode
adscode

Gelişmiş Teknolojisiyle GoPro Hero 4 Go Kamera Sanal Mağazasında

Extreme sporlar çok kısa anlarda yüksek adrenalin taşıyan saliselerin yaşanmasına ya da kolay kolay görülemeyecek, görülse de kolayca fotoğraflanamayacak güzelliklere şahit olma şansı doğuruyor.

Gelişmiş Teknolojisiyle GoPro Hero 4 Go Kamera Sanal Mağazasında
Türkiye'den Haberler

Extreme sporlar çok kısa anlarda yüksek adrenalin taşıyan saliselerin yaşanmasına ya da kolay kolay görülemeyecek, görülse de kolayca fotoğraflanamayacak güzelliklere şahit olma şansı doğuruyor. Adrenalin bağımlılarının bu anlarını kaydetme istekleri üzerine geliştirilen ve bu sporların tutkunlarının vazgeçemediği GoPro’lar oldukça küçük yapılarına rağmen çok güçlü ve çok kaliteli fotoğraf çekebilmelerinden ötürü birçok sporcunun gözdesi. Ufak aparatlar yardımıyla her yere kolayca takılabilen bu kameralar video çekimi de yapabiliyor.

Her sene yenilenen teknoloji sayesinde GoPro’lar da sürekli yeni bir özellikler tutkunlarının karşısına çıkıyor. Görüntü keskinliği ve görüş açısı ile kullanıcılarını sürekli şaşırtmayı başaran bu minik kameraların son hali GoPro Hero 4 yeni özellikleriyle beraber liderlik vasfını taşımaya devam ediyor. Çok yüksek çözünürlüklü 4K30 özelliğinin yanı sıra ideallerin üzerine çıkan kare hız oranı ve 1080p çözünürlük özelliği ile çok iyi kaliteye sahip çekimler yapılmasına izin verir.

Düşük Işıklı Alanlarda Kaliteli Çekimler

GoPro Hero 4 ile beraber ortaya çıkan Protune ayarları birçok özelliği manuel ayarlama imkanı tanıyor. 2 katına çıkartılmış işlemci hızı, tüm detaylarda yüksek çözünürlüğün yakalanmasına müsaade ediyor. Extreme sporlar için geliştirilen aksiyon kameraları içerisinde bugüne dek en iyi saniye kare oranı sunan kamera olma özelliğini taşıyor.
Yeni geliştirilen modları gece karanlığında çok net çekimler yapılmasını sağlıyor. Night Lapse ve Night Photo ile pozlama süresi 30 saniyeye yaklaşıyor. Kendi içerisinde bulunan Bluetooth ve Wi-Fi özelliği akıllı cihazlardan kontrol edilmeyi kolaylaştırdığı gibi canlı görüntüye ulaştırıyor.

GoPro Hero 4 ile Saniyede 30 Kare Çekebilmek

Go Kamera sanal mağazası tarafından satışa sunulan kameralardaki farklı modlar birçok yeni özelliğe ev sahipliği ediyor. Hiçbir ayrıntısı kaçırılmayacak anları sizin için saniyede 30 kare ile saklayabiliyor. Sörf tahtalarının üzerine ya da bisiklet, motosiklet gibi araçların üzerine aparatlar yardımı ile sabitlenebilen GoPro’lar ile dalgaların ihtişamını ya da ancak kuşbaşı uçuşta görülebilecek eşsiz panoramaların fotoğraflanmasına yardımcı oluyor.

Siz de bu zevklerden mahrum kalmak istemiyorsanız, Go Kamera mağazasının sunduğu avantajlardan yararlanmak için http://www.gokamera.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)