adscode
adscode

Görsel Sanat Öğretmenleri Kadro İstiyor!

GÖRSEL SANATLAR DERSİ ÖĞRETMENLERİNDEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE AÇIK MEKTUP;

Görsel Sanat Öğretmenleri Kadro İstiyor!
Özel Eğitim

 

 

 

 

 

 

''SAYGIDEĞER İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜM DEĞERLİ AMİRLERİM
Bizler özel yeteneklere sahip Görsel Sanatlar öğretmenleriyiz, özel yetenek sınavlarına girmek bu bölümü kazanmak ve okumak hiç de kolay değil?ama biz bunu başardık çünkü ;bizler doğuştan var olan yeteneklerimizi geliştirdik ve en önemlisi öğretmenlik mesleğine gönül verdik. Bilmenizi isteriz ki, daha da önemlisi bu emeklerimizin karşılığını yeterince göremiyor olmamızdır. Bu durum herkes gibi bizi de derinden yaralıyor..
Çok masraflı ve bir o kadar da özverili olan Resim iş öğretmenliğini okurken büyük zorluklar çektik, ailelerimiz bizler için büyük özverilerde bulunarak bin bir zahmetle bizleri okuttular bu zorlu süreçleri atlatarak çok alanlı sanat eğitimi yükseköğretim proğramından mezun olduk..
Çok alanlı sanat eğitimi, içeriğinde 9 Ana Sanat Dalını da içine alan çok kapsamlı ve ağırlıklı olarak uygulama atölye dersleriyle birlikte ve bu derslerin yanı sıra kuramsal derslerini de beraberinde alarak Görsel Sanatlar Eğitimi Bilim Alanında en iyi şekilde eğitimimizi tamamladık..
Geçtiğimiz atama dönemlerinde alanımıza verilen kadroları incelediğimizde 12000 mezunu olan bir bölüme verilen atama kontenjanı ortalama 200 dür.Bakanlığın verilerine göre 5000 e yakın ihtiyaç bulunmaktadır..Alanımızdan ALIM SAYISININ ARTMASI HUSUNDA YAPTIĞIMIZ İNCELEMELER VE GÖRÜŞMELER SONUCUNDA SİZ DEĞERLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİNİN BU KONUDA YETKİLİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİK..SİZDEN ADALETLİ BİR ŞEKİLDE ALANIMIZIN İLİNİZDEKİ AÇIK SAYISINA UYGUN OLARAK KADRO TALEB ETMESİNİ İSTİYORUZ.SİZLERE BU KONUDA GÜVENECEĞİMİZİ BİLİYORUZ.ÇÜNKÜ SİZLERİN BİZİ YETİŞTİREN ÇOĞUMUZUN İLK ORTA VEYA LİSEDE DERSİNE GİREN HOCALARIMIZ OLDUĞUNU BİLİYORUZ..
RIZIK ANLAMINDA ÇOK HASSAS BİR KONU OLAN ADALET KAVRAMINI ÇOK İYİ BİLDİĞİNİZİ,VE BU KONUDA HZ.ÖMER ADALETİNİN ÇİZGİSİNDEN ŞAŞMAYACAĞINIZI TEMENNİ EDİYOR VE SAYGILARIMIZI SUNUYORUZ.''

 
GÖRSEL SANATLAR DERSİ ÖĞRETMENLERİ

 

EĞİTİM AJANSI


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)