adscode
adscode

Gülben Ergen, depremde ölen Taha Duymaz adına okul açtı

Gülben Ergen'in kurucusu olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 49. anaokulunu Hatay'da açtı. Okula 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden, sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın adı verildi.

Gülben Ergen, depremde ölen Taha Duymaz adına okul açtı
Vakıf ve Dernekler
Güncelleme : 13-Oct-23 15:02

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 49. Anaokulunu 8 Eylül’de Hatay Kırıkhan’da açtı.

Gülben Ergen, 6 Şubat depreminde Hatay’da hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ı unutmadı ve ismi ailesinin de rızasıyla anaokuluna verdi.

Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz için duygulandıran hareket: Gülben Ergen, anaokuluna onun adını verdi

Açılış törenine Dernek Başkanı Gülben Ergen, Duymaz Ailesi, CNN Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Milli Sporcumuz Şahika Ercümen, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Kırıkhan Kaymakamı Fikret Dağ ve devlet protokolü katıldı.

Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz için duygulandıran hareket: Gülben Ergen, anaokuluna onun adını verdi - Resim : 2

Çocuklar Gülsün Diye Derneği,  “11 Afet Bölgesinde 11 Anaokulu” sloganıyla başlattığı kampanya doğrultusunda Diyarbakır, Gaziantep ve Kahramanmaraş, Kilis, Adana, Osmaniye illerinde 6 anaokulunu tamamlayıp Millî Eğitim Bakanlığına teslim etmişti.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmaya önümüzdeki dönemde de devam edecek.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)