adscode
adscode

Hırsızlara Karşı Alarm Sisteminde Alarm Merkezi Gereksinimi

Bir zamanlar, bir güvenlik alarm sistemine sahip olmak, yalnızca onu karşılayabilecek olanlara ve korumak için değerli eşyalara sahip olanlara ait bir lükstü.

Hırsızlara Karşı Alarm Sisteminde Alarm Merkezi Gereksinimi
Türkiye'den Haberler

Hırsızlara Karşı Alarm Sisteminde Alarm Merkezi Gereksinimi

Bir zamanlar, bir güvenlik alarm sistemine sahip olmak, yalnızca onu karşılayabilecek olanlara ve korumak için değerli eşyalara sahip olanlara ait bir lükstü. Günümüzde herkes, mülklerini değerli bulmaktadır ve piyasada bulunan pek çok ekonomik alarm sisteminin bulunmadığı birçok özellik bulunmamaktadır. Bir güvenlik şirketi ya da alarm sistemine sahip olmayanların mülklerini yalnızca riske atmakla kalmaz aynı zamanda kendi işlerini de yapabilirler. İşiniz bilgisayarlar ve diğer yüksek teknoloji ürünü ürünler gibi bina içindeki ekipmana dayanıyorsa, bir alarm sistemine sahip olmanın ve avantajlarından yararlanabilmenin maliyetini taşıyor. Bazı güvenlik çözümleri isteğe bağlıdır ve mülkünüzün sizin için ne derece tehlikede olduğuna bağlıdır, bir alarm sistemi bir zorunluluk olarak düşünülmemelidir. Hırsızlık yüzünden her yıl milyarlarca dolar gelir kaybediliyor. İşiniz ne kadar büyük olursa olsun, kırılma tehdidi ciddidir. İş güvenliği sistemiyle iş hırsızlığını önlemeye ve alt satırınızı artırmanıza yardımcı olabilirsiniz. İşte bu yüzden bir yerinde olması çok önemli

Koruma

Bir alarm sistemi etkin olduğunda, seçtiğiniz pencerelerin, kapıların ve diğer alanların yollarına sensörler atarak çalışır; böylece biri geçerse yüksek sesle alarm çalabilir, çevresindeki komşuları ve geçenlere karşı bir saldırı alarmı verebilir , ve bir başkası varsa, alarm veren yanıt ekibinize bildirin. Sadece mülkünüzü ve eşyalarınızı korumak için değil, refahınız için de tasarlanmıştır. Bir alarm devre dışı bırakıldığında, mülkünüzün istila edildiğine ve artık güvenli olmadığına dair bir uyarı görevi görür ve alarm veren müdahale ekibinizin veya polisin davetsiz misafirleri aradığında izin verir

Caydırıcı

Herhangi bir potansiyel hırsızın mülkünüzün iyi korunduğunun farkında olmasını sağlamak için, alarm sistemi şirketleri genelde uyarı ile uyarı sistemini düz bir şekilde tanıtacaklardır. Potansiyel bir hırsız bu işareti gördüğünde, bir alarmı kırmaya kalkışacak olsalar bile gideceklerini ve muhtemelen yakalanacaklarını biliyorlar. Çalışmalar, gösterilen bu tür işaretlerin özelliklerinin, hırsızlar için etkili bir caydırıcılık görevi görmesi nedeniyle kırılma ihtimalinin çok daha düşük olduğunu göstermiştir. Bir alarm sistemi izlendiğinde, hırsızlar, alarmı kapatacak olsaydı, alarm durumundaki bir tepki ekibi polisin yanı sıra birkaç dakika içinde sahada olabileceğinin farkında olmalıdır.

İç huzur

Mülkünüzden tatilinizde veya sadece geceleri uzak olduğunuzda, orada bulunmadığınız sürece kendinizi işyeri güvenliği konusunda endişelenirsiniz. Etrafınız yoksa, bir şey olursa başınıza gelemeyeceğiniz konusunda sizi endişelendirebilir. Bir alarm sistemi kurulduğunda, güvenlik ihlali durumunda ikinizin de sizi ve alarmlı tepki ekibinizi bilgilendirebilirsiniz. Alarm sisteminiz mülkünüzün iyi korunmuş olduğunu size huzur vermelidir.

Her bir işletmenin farklı güvenlik gereksinimleri olacaktır, ancak bazı güvenlik özellikleri iş güvenliği sisteminize dahil edilmesi için özellikle önemli olabilir. Bir kapı veya pencere yetkisiz olarak açıldığında ortaya çıkan güvenlik alarmları ve bir güvenlik açığı veya bir polise saldıranların dikkatini çekecek sessiz alarmlar hırsızlığı engelleyebilir.

İstanbul Avrupa: 0212 619 11 11 – 0212 667 84 84 – 0212 667 92 49
İstanbul Anadolu: 0216 572 55 10 Adres: İstanbul / Türkiye
Email: info@dataguvenlik.com.tr
 
 
 
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)