adscode
adscode

İnternet dünyasına girmek için en doğru adres!

Birçok insan, internet dünyasında yeni bir girişim yapmak istemekte fakat hangi yolları izleyerek internet dünyasına gireceğini bilmemektedir.

İnternet dünyasına girmek için en doğru adres!
Türkiye'den Haberler

Birçok insan, internet dünyasında yeni bir girişim yapmak istemekte fakat hangi yolları izleyerek internet dünyasına gireceğini bilmemektedir. Bir internet sitesi kurmak için ilk önce belirli bir alan adı almak gerekmektedir. Tescilli alan adları sayesinde, kendinize ait bir alan adı sahibi olabilir ve o alan adı üzerinden internet sitenizi hayata geçirebilirsiniz. Hosting.com.tr, tamamen Türk girişimciler tarafından kurulan ve en uygun domain satışını yapan firma olarak bilinmektedir. Barındırdığı birçok domain ile, istediğiniz sektörde alan adlarının sahibi olabilir, hızlı domain sorgulama ekranı ile birlikte alan adı almadan önce alan adlarının sorgulamasını yapabilirsiniz. Sorgulama ekranında alan adının boşta olup olmadığı belirtilirken, boşta olan bir alan adını, hızlı ödeme yöntemleri ile dakikalar içinde satın alabilirsiniz. 

 

Satış sonrası 7/24 teknik destek!  

 

Hosting.com.tr, satış sonrasında teknik destek imkanı ile de, diğer firmalara göre bir adım önde olmaktadır. Teknik destek ekibinin genişliği ve alanında uzman kişilerden oluşması nedeniyle, domain ile ilgili her türlü sorununuzda, aklınıza takılan soruda teknik destek bölümünden hızlı bir şekilde bilgi alabilirsiniz. Ayrıca domain transferleri de Hosting.com.tr ile birlikte son derece kolay bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Bilindiği gibi alınan domain, istenildiği takdirde başka bir kişiye transfer edilebilir. Bu nedenle, ileride değerleneceğini düşündüğünüz alan adlarını alıp, daha sonra farklı bir kişiye domain satışı yapma imkanınız bulunmaktadır. Com.tr uzantılı alan adları, sadece 7.45 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı beklemektedir. Ayrıca org, com, net, infotvco uzantılı alan adları da, son derece ekonomik fiyatlarla sizlerin olabilir.  

 

Hosting alanında sektör lideri!  

 

Bir internet sitesinin beyni olarak nitelendirilen ve sitenin içindeki verilerin, trafik durumun sağlanması için gerekli olan hostingler, ziyaretçilerin site içerisinde rahat ve hızlı bir şekilde gezinti yapması için de büyük önem taşımaktadır. Hızlı ve kaliteli bir hosting, sitenin hızında büyük oranda gelişme meydana getirebildiği gibi, geniş disk alanı da, siteye yüklenecek olan video ve fotoğraf gibi materyallerin açılışını hızlandırmaktadır. Ayrıca siteye eklenen içeriklerin depolanması da, hosting sayesinde olmaktadır.  

 

Bayi hosting ve web hosting kampanyası! 

 

Hosting.com.tr, profesyonel bir şekilde internet sektöründe bulunan kişiler için bayi hosting kampanyası oluşturmuştur. Bu kampanya ile birlikte, 10 site tek bir hostingde barınabilmektedir. Ayrıca istenildiği takdirde de bayi hosting kampanyası, sınırsız sayıdaki internet sitesini içinde barındıran tek bir hosting imkanı sunmaktadır. 25 site için 25 GB disk alanı ve sınırsız trafik, ayrıca lmitsiz e-posta hizmeti Hosting.com.tr'nin müşterilerine sunduğu avantajlardan sadece bir tanesidir. Hostinginiz başka bir firmada ise, profesyonel bir ekip ile birlikte Hosting.com.tr'ye hosting transferi sorunsuz bir şekilde gerçekleşmektedir. 10 Site için yıllık 79.95 dolar olan bayi hosting kampanyası, 25 site için aylık 12.95 dolar, 50 site için aylık 24.95 dolar ve sınırsız sayıdaki site için de aylık 39.95 dolar olarak fiyatlandırılmaktadır.  

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)