adscode
adscode

İstYA Kültürel ve Doğal Çevremiz Etkinliği

İstYA ÇEP 2013 26-27 Aralık 2013 tarihlerinde İstanbul Silivri Selimpaşa İMKB Turizm Otelcilik Meslek Lisesi'nde gerçekleştirildi.

İstYA Kültürel ve Doğal Çevremiz Etkinliği
Etkinlikler

Etkinliğe Silivri ilçesi sınırlarında yer alan Selimpaşa Anadolu Lisesi, Silivri Anadolu lisesi Silivri Mustafa Kemal Ortaokulu ve Selimpaşa İMKB Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi'nden 80 öğrenci katıldı.

İlk gün açılış konuşmasını etkinliği hazırlayan arkeolog/öğretmen Fatma Karamısır yaptı ve etkinlik hakkında bilgi verdi. Karamısır'ın konuşmasının ardından İstanbul İli Yüzey Araştırmaları (İstYA) Projesi başkanı Yrd. Doç. Dr. Emre Güldoğan arkeoloji ve arkeolojik çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirdi.



Güldoğan Silivri ilçesinde 2013 yılında başlattıkları proje hakkında da biligiler verdi  Ardından öğrencilere yaratıcı drama, uygulama çalışmaları ve çeşitli oyunlar oynatılarak ilk gün programı tamamlandı. İkinci gün aynı öğrenciler için hazırlanan sergi gezildikten sonra öğrencilerden doğal çevre ve arkeolojik-tarihsel kültür mirasının korunmasına yönelik iki farklı konuda poster hazırlamaları için malzemeler verilerek çocuk atölyesi gerçekleştirildi. etkinlik sonunda hazırlanan posterler görsel olarak belgelendi ve bu yıl ilki yapılan İstYA ÇEP 2013 etkinliği sona erdi.



Çalışmalara İstanbul İli Milli Eğitim Müdürlüğü ve Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere ev sahipliği yapan Selimpaşa İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi katkı vermiştir.



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)