adscode
adscode

Kamp Dünyası 6 Farklı Yaz Kampı Seçeneği Sunuyor

Profesyonel bir kadro ve titiz bir çalışma ile yaz ve kış kampları düzenleyen Kamp Dünyası 2015 yaz döneminde çocuklar için yaz kamplarını açıkladı.

Kamp Dünyası 6 Farklı Yaz Kampı Seçeneği Sunuyor
Etkinlikler

2008 yılından bu yana 9-14 ve 15-17 yaş grubundaki çocuklarımız ve gençlerimiz  için 52 dönem yaz ve kış kampları düzenleyen Kamp Dünyası çocuklarımızın tatillerini en eğlenceli ve en verimli şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla 2015 yılında da çocuklarımızın birbirinden farklı olan hobilerini göz önünde bulundurarak çalışmalarına devam ediyor. Yaz döneminde gerçekleştirilecek olan kamplar Burhaniye Ören bölgesinde yer alan Efem Tatil Köyü’nde ve Bolu – Abant bölgesinde yer alan Büyük Abant Oteli’nde organize edilecek. 

Kamp Dünyası 2015 yılı yaz döneminde çocuklarımıza “Doğa Kampı, Deniz Kampı, İngilizce Dil Kampı, Yüzme Kampı, Basketbol Kampı,  Ağustos- Deniz Kampı ” olmak üzere 6 farklı kamp alternatifi sunuyor. İngilizce, yüzme, scuba, voleybol, futbol, basketbol, okçuluk, tenis, eskrim, orkestra, tiyatro,doğa sporları, resim ve daha birçok aktivitenin yer aldığı kampta çocuklar spor ve sanatın farklı dallarıyla tanışma ve yeteneklerini keşfetme fırsatı buluyor. 

Çocukların tatillerini en verimli ve eğlenceli şekilde geçirmelerinin esas hedefleri olduğunu belirten Kamp Dünyası genel müdürü Bülent Sert, Kamplarımızın amacı, yorucu okul eğitiminin ardından onların unutulmaz bir tatil geçirmesidir. Yaz kampı, takım çalışmaları ve bireysel becerilerini meydana çıkaran eğitimsel ve gelişimsel boşlukları kapatabilecek programlardır. Paylaşmayı ve dostluk duygusunu geliştiren, araştırmacı, özgüveni gelişmiş, sahip olduğu değerlerin kıymetini bilen ve ellerindeki kaynakları en verimli şekilde kullanabilen bir birey olmasını sağlamaktır. 

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)