adscode
adscode

Komik Hayvanlar

Komik hayvanlar ile ilgili okuduklarımız izlediklerimizin bütün bir günün stresini atmamıza yardımcıdır.

Komik Hayvanlar
Türkiye'den Haberler
 Komik hayvanlar ile ilgili okuduklarımız izlediklerimizin bütün bir günün stresini atmamıza yardımcıdır. Kim sevimli bir hayvan fotoğrafı gördüğünde ya da videosu seyrettiğinde gevşemez ki. Dünyada bazılarının adını bile duymadığımız çok tatlı hayvanlarla aynı havayı soluyoruz. Bu hayvanlardan birçoğunu ise tanımıyoruz. Bunlardan biri tersiyer isimli bir primat. Bu hayvanın en sevimli yanı gözleri. En ilginç özelliği ise göz bebeklerinin beyinlerinden büyük olması. Bir başka çok bilinmeyen sevimli hayvan ise Slow Loris. Slow Loris bir çeşit lemur ama sizi aşırı sevimliliği ile kalbinizden vuracak bir hayvan. Kocaman gözleri komikliğine komiklik katan bu lemurlar Endonezya’da yaşıyorlar.

Komik köpekler ile evimizi paylaşmanın ömrü uzatacağını söyleyebiliriz. Köpekler yaptığı komiklerle evlerin neşe kaynağı olma özelliklerine sahipler. Sabahları mutlu uyanırlar. Alarm sesine ihtiyaç duymazlar. Bir köpekle yaşıyorsanız sabah yüzünüze değen bir ıslak burunla uyanmanız mümkündür.  Lapa lapa kar içinde görüntüleri oldukça sevimlidir. Siz bile havanın ne denli soğuk olduğunu unutuverirsiniz. Köpek sahipleri hiç yalnız kalmazlar. Çünkü her daim başlarını yaslayabilecekleri bir omuz vardır köpeklerin günlük hareketlerinin komikliği üzücü günlerde omuz olmaları köpek severlerin neden köpeklerine bu denli bağlı olduklarını açıklar. Yatağa çıkma dersiniz çıkarlar. Ama yine de onlara kızmak mümkün olmaz. Kafalarını hafifçe yana yatırmaları ile yatağa gelmelerine razı olursunuz. Üzücü anlarda vardır. Evden çıkarken içerde kalan köpeğinizin üzgün bakışları bazen program iptal ettirir.

Komik hayvanlarda bahsedip komik kedilerden bahsetmemek mümkün mü? Komik kediler hayvanlar âleminin en sevilen üyeleridir. Kediler masaj yapar. En iyi masörlere taş çıkartabilirler. Cüsselerinin büyüklüğünün farkında değillerdir. Her yere sığabileceklerini düşünürler. Ortada sizin görebileceğiniz hiçbir şey yokken onlar bir noktaya gözlerini diker bakarlar. Ne gördüklerini kim bilebilir. Tuvalet kâğıtlarıyla oynadıkları oyunlar komiktir ama tuvalet kâğıdı masrafınız bu yüzden artar. Lazer oyunları hem onları hem de sizi eğlendirir. Köpeklere rahatsızlık vermeyi pek severler. Eve gelen her şeyi koklar kalite kontrol yaparlar. Güneş gördüklerinde hemen serilirler. Korktukları anlar bile komiktir. Buldukları her saçma sapan yerde uyuyabilirler ama sizi uyutmazlar.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)