adscode
adscode

Konsept iPhone 7 Çıktı!

Tasarımcıların şimdiden yayınlamaya başladıkları iPhone 7 için konsept fotoğraflar oldukça ilgi çekici görünüyor. Özellikle, ünlü tasarımcı Martin Hajek’e ait olan konsept çok dikkat çekti.

Konsept iPhone 7 Çıktı!
Bilim Teknoloji
Apple şirketinin, önümüzdeki yıl çıkartması beklenen yeni iPhone modeli ve serinin 7. telefonu olarak iPhone 7 için henüz bir bilgi yok. Ancak tasarımcılar, şirketin bundan önceki dönemlerde kullandığı tasarımlara bakarak, yeni konsept fotoğraflar ortaya çıkartmaya başladı bile. Ünlü konsept tasarımcılarından olan Martin Hajek’in ellerinden çıkan yeni iPhone 7’nin çerçevesiz olması, yeni moda çerçevesiz telefonların ilgi çektiği gerçeğini ortaya koyuyor. iPhone 6’dan izler taşıyan bu konsept’in arka Apple ambleminin ışıklı olması da ayrı bir dikkat çekici özellik olarak notlarımıza düşüyor.

iPhone 7 ile ilgili olarak düşeceğimiz bir diğer not ise, parmak izi okuyucu ve ana menü tuşu olarak kullanılan tuşun, ekranın üst bölgesine yerleştirilmiş olmasıdır. Henüz konsept aşamasında olan ve bir bilgiye ulaşılmayan iPhone 7, çıkacağı dönemde çok konuşulacağını şimdiden gözler önüne seriyor. 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)