adscode
adscode

Kötü Kedi Şerefattin Filmini İzle – Filmexpresi.com

Kötü kedi şerafettin izle filmi şu bizim bildiğimiz ve hepimizin hayranı olduğu ülkemizin meşhur kedisi Şeraffet'inin harika hikayesini konu alıyor.

Kötü Kedi Şerefattin Filmini İzle – Filmexpresi.com
Türkiye'den Haberler
Kötü kedi şerafettin izle filmi şu bizim bildiğimiz ve hepimizin hayranı olduğu ülkemizin meşhur kedisi Şeraffet'inin harika hikayesini konu alıyor. Bu animasyon 2015 Türkiye yapımı olarak bizlere sunulan özel bir yapım. Yönetmenliğini Ayşe Ünal ve Mehmet Kurtuluş'un yaptığı bu eser, 5 Şubat 2016 gösterime girdi. Oldukça beğeni kazanan Kötü Kedi Şerafettin izlemek isteyenler için sitemizde sizleri bekliyor. Sesleri ile kahramanlarımıza karakter kazandıranlar ise Uğur Yücel, Demet Evgar, Ahmet Mümtaz Taylan. Bizim kötü kedimiz ve arkadaşları olan Fare Rıza, Martı Rıfkı ile özel bir mangal keyfi planlamaktadırlar. Harika bir karikatür kahramanı olan bizim Şerafettin, bildiğiniz Şerafettin sizleri harika bir kahkaha keyfine davet ediyor. Anti kahramanımız bu harika mangal planlarını tasarlarken olmadık işler gene başına gelecek ve inanılmaz bir macera ekibimizi içine alacaktır.



Mangal planlarının yapıldığı gün Şero'da evdekiler ile kavga eder ve babası onu evden kovar. Olaylar bununla da kalmaz, Şero bazı düşmanların saldırısını da uğramaya başlar. Ama hayat ona farklı sürprizler de hazırlamaktadır. Aynı gün bu saldırılarına ardından bizim tembel bir de aşık olur. Hayatının aşkı ile karşılaşan Şero, hemen akabinde ise baba olduğunu da öğrenir. Anlayacağınız işler oldukça karışmaya başlar. Maceranın hız kesmeden sürdüğü Kötü kedi şerafettin full izle için sizleri de sitemize davet ediyoruz. Seçilen konu, işleyiş ve görsellik açısında artık bizlerinde bir animasyon filmi var diyebileceğiniz özel bir yapım. Oldukça farklı şekilde yapılan bu harika komedi sizleri de eski günlerinize götürecek, en özel ve farklı sonuçları almanızı sağlayacak. Çok eskiden yayınlanan çizgi kahraman Şero'yu sevmeyen sanırız yoktur. Bu şekilde artık onu beyazperde de görmek hepimizi de fazlası ile muttu etti. İlk olarak çizgi film karakteri olarak karşımıza çıkan Şero'muz artık daha cana yakın ve daha gerçeğe yakın bir biçimde karşımızda.

En farklı yapımları en kaliteli şekilde izleyebileceğiniz ender sitelerden bizi olan adresimizde, çok farklı ve özel filmleri sizler de anında bulabilir, keyifli bir şekilde izleyebilirsiniz. En özel seçenekleri kullanıcılarına sunan sitemiz bu anlamda sinemaseverlerin ilk tercihi olmuştur. Özel ve kahkaha dolu bir macera için sizler de sitemizde Kötü kedi şerafettin tek parça izle izleyebilir, daha sonra farklı animasyonlara göz atabilirsiniz. Sadece animasyon değil, en güzel türlerde en yeni filmleri de sitemizde bulacaksınız. Şerafettin başına gelenleri ve yaşadıklarını paylaştığı Rıza ile konuşurken bir anda ampuller yanmaya başlar. Bülent Üstün'ün yarattığı harika ati kahramanımız, miskin ve artık sorunlu bir kedidir. Bu hoş ve çekici yapımı sizler de tüm aileniz ile birlikte en güzel şekilde izleme olanağına sahipsiniz. Her bakımdan etkili ve özel bir sinema keyfi geçirmeniz adına sizleri de sitemize bekleriz. En özel yapımlara en hızlı şekilde sizler de sadece sitemizde ulaşabileceğinizi biliyorsunuz. Bu şekilde sizlere sadece iyi seyirler diliyoruz…

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)