adscode
adscode

Lisansüstü eğitimde İngilizce sorununu çözecek

​İstanbul Ticaret Üniversitesi, bu yıl uygulayacağı "İngilizce Hazırlık Programı" ile yüksek lisans eğitiminde İngilizce eksikliği yaşayan öğrencilere çözüm sunuyor.

Lisansüstü eğitimde İngilizce sorununu çözecek
Üniversite
İstanbul Ticaret Üniversitesi 2014-2015 akademik yılı güz dönemi için lisansüstü eğitime başvuran öğrencilere "İngilizce Hazırlık Programı" uygulayarak İngilizcesi yeterli olmadığı için yüksek lisans eğitiminde sorun yaşayan öğrencilere İngilizce eğitimi fırsatı sunuyor.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Güz Dönemi için açılan 60 lisansüstü programına ön kayıtların başladığını duyurdu. Tezli ve tezsiz yüksek lisans programlarının yanı sıra İngilizce ve Türkçe doktora programlarına ön kayıtlar 29 Ağustos Cuma gününe kadar devam edecek.

YENİ DÖNEM YENİ PROGRAMLAR

Üniversite bünyesindeki Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri ve Dış Ticaret Enstitüsüne bu yıl yeni programlarla akademik yıla başlayacak. Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde; Halkla İlişkiler ve Reklamcılık doktora programına; Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde; İç Mimarlık tezli-tezsiz yüksek lisans programları, Siber Güvenlik tezli-tezsiz yüksek lisans programları ile İş Sağlığı ve Güvenliği tezli-tezsiz yüksek lisans ve doktora eğitim programlarına; Dış Ticaret Enstitüsü bünyesinde ise Küresel Pazarlama ve Marka Yönetimi yüksek lisans programı ile Uluslararası Ticaret alanında doktora programına ilk kez öğrenci alınacak.
 
 
 

İstanbul Ticaret Üniversitesi hakkında bilgi için tıklayınız 


 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)