adscode
adscode

Meizu Blue Charm ne zaman geliyor?

Çinli telefon üreticisi Meizu’nun yeni model telefonu Blue Charm olacak. Konuyla ilgili gelişmeler haberimizde yer alıyor.

Meizu Blue Charm ne zaman geliyor?
Bilim Teknoloji
Metal gövdesiyle satışa sunulacak bu da telefonun aşırı ısınma problemi yaşamasının da önüne geçti. Meizu Blue Charm şu özelliklere sahip: Mediatek Helio X10 yongasetine, Yongasetindeki işlemcilerin çekirdek hızları ise 2 GHz.

2 GB ana bellek de telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor. Telefon ön siparişe sunuldu. 2 Kasım itibariyle telefon ön siparişe çıkacak bu ön sipariş; Uluslararası Pazarla ilgili.

Aralık ayında da telefon resmi olarak satışa sunulmuş olacak. 16 GB’lik model; 175 Dolar yaklaşık olarak 502 TL’ye, 32 GB’lik modeli ise 205 Dolara yaklaşık olarak 588 TL’ye satılacak.

Telefon orta seviye bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Telefon renk seçenekleri olarak; Mavi, Gri, Altın, Pembe ve Beyaz renge sahip olacak.

Meizu orta seviye bir telefon ve Alibaba’nın YunOS işletim sistemini kullanıyor. Flyme 5.0 da bu telefonda kullanılan bir arayüz. 5.5 inçlik ekran Full HD; 1920×1080 çözünürlüğünde.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)