adscode
adscode

Öğrenci ve veliler için YKS - LGS seminerleri

YKS ve LGS hazırlık programları ile öğrencilerini geleceğe hazırlayan Doğa Koleji düzenlediği seminerlerle öğrenci ve velilerini alanında uzman isimlerle buluşturmaya devam ediyor.

Öğrenci ve veliler için YKS - LGS seminerleri
Eğitim

Doğa Koleji'nden yapılan açıklamaya göre, YKS'ye hazırlanan öğrencileri 22 Şubat tarihinde Gazeteci ve Eğitim Yazarı Pervin Kaplan tarafından verilecek "YKS Sistemi ve Başarı: Bölüm ve Üniversite Seçimi ve İpuçları" adlı seminere katılacak.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde yüz yüze gerçekleşecek seminer, tüm Doğa Koleji Kampüslerinden çevrim içi izlenebilecek.

Pervin Kaplan, 28 Şubat tarihinde ise tüm LGS öğrencileri ile Doğa Koleji Acıbadem Kampüsünde "Adım Adım LGS: Hedef, Başarı ve Doğru Tercih" adlı seminerde buluşurken aynı tarihte Doğa Koleji Ataşehir 1 Kampüsünde "LGS’de Öğrenci Motivasyonu ve Doğru Terci" konulu seminerde tüm veliler ile bir araya gelecek.

Doğa Koleji LGS Veli Semineri tüm 7 ve 8. sınıfların ebeveynlerine açık olacak. Yüz yüze ve çevrim içi gerçekleşecek seminerde kayıtlar kontenjanlarla sınırlı olup Doğa Koleji velisi olmayan katılımcıların https://www.dogakoleji.k12.tr/basvurular/lgs-semineri bağlantısından başvurması gerekiyor.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)