adscode
adscode

Öğrenciler için Ücretsiz Office 365

​Microsoft daha önce sadece ABD ile sınırlı tuttuğu “öğrenciler ve öğretmenler için ücretsiz Office 365” kampanyasını dünya genelinde hayata geçirdi. Kendi ücretsiz lisansınız için yapmanız gerekenler…

Öğrenciler için Ücretsiz Office 365
Dünyadan Haberler


Hangi kademede olursanız olsun, eğer okulunuz tarafından size sağlanan bir e-posta adresi mevcut ise ücretsiz bir Office 365 aboneliği başlatmak için önünüzde hiçbir engel bulunmuyor. Geçtiğimiz Eylül ayında ABD’deki öğrenci ve öğretmenler için ücretsiz Office 365 lisansı sağlayan Microsoft, artık dünyanın dört bir yanında tahsil hayatını sürdüren gençlere ve onların eğitmenlerine bulut bazlı ofis yazılım paketini bedava sunuyor.
 
Bugüne kadar ücretsiz bir Office 365 aboneliği almak isteyen öğrencilerin, kendi kimlik bilgilerini okul tarafında da doğrulatmaları gerekiyordu. Oysa şimdi tek yapmanız gereken okuldan sağlanan öğrenci veya öğretmen e-posta adresinizi girerek, ücretsiz lisans almaya uygun olup olmadığınızı sorgulatmak. Aşağıdaki linkten hemen deneyebilirsiniz:
 
Öğrenciler ve Öğretmenler için Ücretsiz Office 365
 
Eğitimin her iki tarafında yer alan kullanıcılar ücretsiz Office 365 abonelikleriyle en güncel Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access ve Publisher uygulamalarını beş PC veya Mac’e kurabiliyor. Ayrıca iPad, Android ya da Windows tabletlere de kurulum yapılabiliyor. Uygulamalara ek olarak, OneDrive üzerinde 1 TB depolama alanı da ücretsiz olarak sunuluyor. Öğrenci ve öğretmenler ayrıca Office Online’ı kullanarak ekip arkadaşlarıyla birlikte aynı belgeyi internet üzerinden düzenleyip, çalışabiliyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)