adscode
adscode

Öğrencilere Danışmanlık Hizmeti

Üniversite adayları İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından hazırlanan internet ortamında kampüs yaşamını online olarak tanıma fırsatı bulacak.

Öğrencilere Danışmanlık Hizmeti
Eğitim
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), geleceğin üniversite öğrencilerine bir tık ötede olacak. İEÜ tarafından web ortamında hazırlanan platform sayesinde aday öğrencilere, üniversite yaşamı hakkında bilgi verilecek.

Üniversite adayı öğrenciler ve aileleri bu platformda oluşturulan sistemde bilgilerini girdikten sonra, uzmanlar tarafından İzmir Ekonomi Üniversitesi'ne davet edilecek. Aileler ve aday öğrenciler, ilgilendikleri bölümlerin koşulları hakkında bilgi alacak, bölüm başkanı, öğretim üyeleri ve öğrencilerle bir araya gelecek.

Detaylar internet adresinde
İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tunçdan Baltacıoğlu, şu bilgileri verdi:
"Ailelere ve öğrencilerimize bire bir danışmanlık yapıyoruz. Şimdiki tanımla 'bir tık ötenizdeyiz' diyebiliriz. Web üzerinden müracaat edilip form doldurulduğunda okulda kurduğumuz tanıtım ofisimizde her türlü danışmanlık hizmeti veriliyor. İlgilendikleri bölümler gösteriliyor, bölümün öğretim üyeleriyle temas etmeleri sağlanıyor. Üniversite öğrencilerimizi adaylarla bir araya getiriyoruz. Deneyimlerini paylaşmalarını sağlıyoruz. Gençlere ieu.edu.tr adlı web sayfamızı ziyaret etmelerini öneriyorum. Bize ulaşsınlar, almak istedikleri tüm bilgileri onlara verelim."

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)