adscode
adscode

Öğretmenlerin Onuruyla Bu Kadar Kolay Oynanmamalı!

​Büyüklerin küçükleriyle, amirlerin astlarıyla, güçlülerin güçsüzlerle, yönetenlerin yönetilenlerle oynaması bizim için hiç yeni değil.

Öğretmenlerin Onuruyla Bu Kadar Kolay Oynanmamalı!
Günün Yazısı
En fazla eziyeti ve şiddeti, maalesef hep ezilenler yapıyor. Eline geçen yetki ya da güçle terör yaratanların geçmişini inceleyin, mutlaka şaşırtıcı tespitlerle karşılaşabilirsiniz...

Hemen herkes Yalova Valisiyle ilgili bir şeyler yazıyor. Sosyal medya yıkılıyor. Peki sadece o mu? Çevrenize bir bakın onun gibi yüzlercesini göreceksiniz. 

Peki kabahatli olan kim?

Eziyet edenler mi yoksa onlara bu gücü verenler ve sistem mi?

Sanki ikinci şık çok daha doğru. Çünkü, o makamlara kim gelse değişen bir şey olmuyor. O vali gider, diğeri gelir ama değişen bir şey olmaz...

Öğretmeni aşağılamak onur kırıcı da, onu yıllarca işsizliğe mahkum etmek, pazarda limon sattırmak, üniversiteyi bitirdikten yıllar sonra hala anne baba eline baktırmak hiç mi onur kırıcı değil?..

Sonuçta tüm kitleleri yetiştirenler, doğruyu yanlışı öğretenler, öğretmenlerimiz değil mi? İşte bu yüzden, saygıda kusur etmek nesiller yetiştirmek istiyorsak, onlara karşı çok daha  hoşgörülü, cömert ve en önemlisi de çok daha saygılı olmalıyız. Bunu sadece onlar için değil çocuklarımız ve ülkemizin geleceği için de yapmalıyız.

Yoksa ne ekersek onu biçeriz..

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)