adscode
adscode

Önlisans 3001 Koduna Kadro Talebiyle Yetkililere Seslendiler

Atanamayan 3001 ciler yetkililere seslendi;

Önlisans 3001 Koduna Kadro Talebiyle Yetkililere Seslendiler
Eğitim

''SAYIN YETKİLİ:
Bizler, 2014 Eylül ayında KPSS' ye giren ÖN LISANS(3001 KODU) mezunlarıyız.Sınava hazırlıktaciddi emekler verip stres çekmemize rağmen Kasım ayında ki memur alımlarında, tabiri caizse hüsrana uğradık. 

Bu durum bizi KPSS adına ciddi bir umutsuzluga sevk etti.Çünkü, önceleri az da olsa kadro verilen 3001 ÖN LİSANS koduna "20"kisilik kadro açıldı!

3001 ÖN LİSANS KODU, bütün ön lisans mezunlarının tercih yapabileceği bir koddur ve ön lisans mezunlarının arasında bu kodu kullanmak zorunda olan ciddi bir sayıda (yaklaşık 200 BİN KİŞİ) arkadaşımız bulunmaktadır.

Bu kodu kullanmak zorunda olan arkadaşlarımız, kendi bölümlerinden alım olmayan ya da "alansız ön lisans diploması"sahibi kişilerdir.

Bu arkadaşlarımız sınavda iyi puan almalarına rağmen çok az kadro verilerek mağdur edilmektedir. 

Biz, 3001 KODUNA MAHKUM EDILMIŞ MEMUR ADAYLARI olarak, MEMUR, VHKI,ŞOFÖR, BILGISAYAR IŞLETMENI, ANBAR MEMURU, SEKRETER vb."teknik bilgi gerektirmeyen"kadrolarda 3001 ÖN LİSANS KODU'NA ağırlık verilmesini talep ediyoruz.

Bu konuda yapacağıniz hakkaniyetli desteklerinizi ümitle bekliyor ve gereğinin yapılmasını arz ediyoruz.Atanamayan 3001 ciler.''


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    17 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (17)