adscode
adscode

Pebble Time Kickstarter’da Rekor Kırdı

Pebble’ın yeni renkli ekranlı akıllı saati Pebble Time, Kickstarter’da dakikalar içerisinde aldığı fonlama ile yeni bir rekora imza attı.

Pebble Time Kickstarter’da Rekor Kırdı
Bilim Teknoloji
Topluluk fonlamasıyla başarıya ulaşan ilk akıllı saati üreten Pebble, yine Kickstarter üzerinden fonlamaya sunduğu Pebble Time adlı renkli ekranlı giyilebilir teknoloji ürünüyle sadece 34 dakikada 1 milyon dolar fon toplayarak kırılması zor bir rekorun sahibi oldu. Yaklaşık 1 buçuk saatlik sürede 3 milyon dolarlık fona ulaşan Pebble Time, bu yazı yazılırken 38 bin 500 destekçiden toplamda 8 milyon doların üzerinde destek sağladı.
 
Pebble Time teknik özellikleri

Yeni bir dinamik uygulama menüsüne sahip olacağı açıklanan Pebble Time’da dilediğiniz uygulamayı ana ekrana sabitlemek mümkün olacak. Yine açık kaynaklı bir işletim sistemi kullanan giyilebilir cihazın yazılımı geri uyumluluğa sahip olacak. Apple ve Samsung gibi devlerin sahaya girmesine karşın halen en popüler akıllı saatlerden biri konumunda bulunan Pebble’ın sadeliği renkli ekranda da bozulmuyor.
 


Farklı platformlar (iOS ya da Android) ile uyum içerisinde çalışması, Pebble Time’ın en büyük avantajlarından biri oluyor. Renkli e-paper ekrana sahip olan Pebble Time, 7 güne kadar pil ömrü, suya dayanıklılık ve hem tasarım hem yazılım olarak kişiselleştirme seçenekleri sunuyor. Pebble platformu ile uyumlu 7 bine yakın uygulamayı destekleyen akıllı saatin Mayıs ayında kullanıcılara ulaştırılması planlanıyor. Perakende fiyatı 199 dolar olarak açıklanan Pebble Time’ın 179 dolarlık fonlama kampanyası halen devam ediyor. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)