adscode
adscode

Samsung Tabletler Office Yüklü Gelecek

Samsung ve Microsoft'tan kullanıcıları mutlu edecek bir anlaşma.

Samsung Tabletler Office Yüklü Gelecek
Bilim Teknoloji
Samsung'un Microsoft ile yaptığı anlaşma sonrası S6 ve S6 Edge telefonlarında ana ekranda bir klasör içerisinde Skype, OneDrive ve OneNote uygulamaları varsayılan olarak yer alacak ve bu uygulamalar ücretsiz olarak kullanılacak. Ayrıca bir diğer güzel haber de bu telefonlardan birini alana 100 GB'lık OneDrive veri depolama alanı hediye edilecek. 

Bu anlaşma sonrası Samsung, Microsoft ile bir de tabletleri için bir anlaşma yaptı. Yeni anlaşma sonrası Samsung'un bazı tabletlerinde Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive ve Skype yüklü olarak gelecek ve hepsi lisanslı olacak. Bu anlaşma sonrası hem Samsung tabletlerini daha fazla satmayı planlıyor hem de Microsoft Office 365 uygulamalarına kullanıcı çekmek istiyor. 

Microsoft'un son zamanlarda OneDrive'a yatırım yaptığını duyurmuştuk ve birçok ücretsiz veri depolama alanı hediyelerinden sizleri haberdar etmiştik. Microsoft'un OneDrive'a yaptığı yatırımlara Samsung'un S6 ve S6 Edge telefonlarına 100 GB hediye vermesiyle devam ederken, yeni hediyelerin de yolda olduğunu tahmin etmek yanlış bir öngörü olmaz. 

Eğer Android tablet almayı planlıyorsanız Samsung'un yeni tabletlerini beklemenizi tavsiye ederiz.


bilgicagi.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)