adscode
adscode

Siber Suçlar Masaya Yatırıldı

​Yurt İçinde ve Yurt Dışında IT Güvenlik Çözümleri, Cloud Danışmanlık, Eğitim Hizmetleri ve Siber Güvenlik Alanlarında Faaliyet Yürüten ADEO Uzmanları, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde Bilişim Şenliği…

Siber Suçlar Masaya Yatırıldı
Türkiye'den Haberler
Yurt İçinde ve Yurt Dışında IT Güvenlik Çözümleri, Cloud Danışmanlık, Eğitim Hizmetleri ve Siber Güvenlik Alanlarında Faaliyet Yürüten ADEO Uzmanları, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde Bilişim Şenliği Konferansına Katılarak Adli Bilişim ve Siber Suçlar Hakkında Katılımcıları Bilgilendirdi.


Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Bilişim Şenliği'nin "Siber Suçlar ve Adli Bilişim" isimli oturumu yoğun ilgi gördü. 04 - 06 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen Bilişim Şenliği'nde, sektörün önde gelen isimlerinden oluşan dev bilişim kadrosu öğrencilere önemli bilgiler aktardı.

40 uzmanının katıldığı, bilgi ve farkındalık yaratmayı amaçlayan Bilişim Şenliği 2015’te son günlerde sıkça konuşulan "Siber Suçlar ve Adli Bilişim" konusu ADEO uzmanları tarafından masaya yatırıldı. ADEO Genel Müdürü Halil Öztürkçi ve Güvenlik Uzmanı Eyüp Çelik, Siber suçlar, hacker’ların gizlenme yöntemleri ve Adli Bilişim konularında öğrencilere tecrübelerini aktardı.

ADEO Genel Müdürü Halil ÖZTÜRKCİ konuyla ilgili olarak "ADEO olarak ülkemizin saygın üniversitelerinde birçok konferansa katılıyor ve seminerler veriyoruz. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde yapılan bu konferansta bilgi güvenliği farkındalığını anlatarak, öğrencilerin Siber Güvenlik ve Adli bilişim konularında kendilerini geliştirmelerine yardımcı olmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Bu yıl ikinci kez düzenlenen Bilişim Şenliği’15, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Milli Eğitim Bakanlığı gibi kurumların desteği ile kırktan fazla uzmana ve yüzlerce öğrenciye ev sahipliği yaptı. Bilişim Şenliği ’15, aynı zamanda sürpriz hediyeler, etkinlikler ve konser programı ile öğrencilere keyifli vakit geçirterek, teknoloji ve bilişim konularında farkındalık yarattı.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)