adscode
adscode

Sınıf ortamını internete kaydırdı

Harvard Business School, yeni eğitim metodu ile sınıf ortamını dünyanın her yerinden ulaşılabilir online bir platforma taşıdı.

Sınıf ortamını internete kaydırdı
Dünyadan Haberler
Harvard Business School, vaka çalışması metodunu sınıf ortamından online ortama taşıdı. HBX bünyesinde HBX Live platformunun yanı sıra HBX CORe ve Courses olmak üzere 2 farklı program bulunuyor.

HBX CORe (Credential of Readiness) ile yönetim ve iş dünyasına ait temel konuları farklı bir perspektif ile öğrenmek isteyen ya da kariyerlerinde hızla ilerlemek isteyen lisans öğrencileri ve yeni mezunlar, İş Analitiği (Business Analytics), Yöneticiler için Ekonomi (Economics for Managers) ve Finansal Muhasebe (Financial Accounting) derslerinden oluşan üç derslik programı alabilecekler. HBX CORe, program başlangıç tarihine bağlı olarak 8 ila 18 hafta sürüyor. Online programlarda tamamlanma oranları oldukça düşükken HBX CORe’da tamamlanma oranı ise %85.

HBX ayrıca, inovasyon konusunda dünyanın önde gelen düşünürü Clayton Christensen'in geliştirdiği Yıkıcı İnovasyon dersini de sunuyor. Disruptive Strategy şirket stratejilerini tasarlama ve uygulamadan sorumlu üst düzey yöneticilerin katılabildiği beş modüllük bir program. 

HBX Live ise 60 ekran ile çalışan sanal bir sınıf. Sistem, katılımcılara gerçek sınıf atmosferini yaşatırken, programa katılan 60 öğrenci, profesör ve diğer katılımcıları görebiliyor ve etkileşim içerisine girebiliyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)