adscode
adscode

​Tarafsız ve Güncel Teknoloji Sitesi: Teknobi!

Yeni yeni teknoloji haber sitelerinin açıldığı günümüz dünyasında kaliteli ve güvenilir bir kaynak bulabilmek her geçen gün daha da zorlaşıyor.

​Tarafsız ve Güncel Teknoloji Sitesi: Teknobi!
Bilim Teknoloji

Yeni yeni teknoloji haber sitelerinin açıldığı günümüz dünyasında kaliteli ve güvenilir bir kaynak bulabilmek her geçen gün daha da zorlaşıyor. Ziyaretçileri aldatıcı ve yanıltıcı başlıklar kullanan, prototip tasarımları “İşte yeni iPhone modeli!” diye paylaşacak kadar zıvanadan çıkmayı başaran onlarca teknoloji sitesi mevcut. Bu sitelerin kullanıcıları daha fazla yanıltmasına katlanamayan ve böyle bir yayıncılık anlayışına tepki olarak yayın hayatına başlayan teknobi.org adresi, kendine has bir takipçi kitlesi oluşturarak Türkiye’ye yeni bir teknoloji haberciliği anlayışı kazandırmayı hedefliyor.

Oldukça şık ve sade bir tasarıma sahip olan bu adreste çoğu teknoloji sitesinin aksine bunaltıcı reklamlar, sayfanın tamamını kaplayan rahatsız edici görseller yok. Temiz, net ve akıcı bir şekilde haberlerin özünü ziyaretçiye aktaran uzman editörleri de teknobi.org sitesinin her geçen gün daha fazla kullanıcıya ulaşmasını sağlıyor. Kuşkusuz bunda tarafsız ve hakkaniyetli bir yayın politikası izlemelerinin de katkısı var.

Her şey ziyaretçiler düşünülerek hazırlanıyor

Mobil, bilgisayar ve sosyal medya başta olmak üzere internet kullanıcılarının büyük çoğunluğunu ilgilendiren kategorilerde onlarca içerik; teknobi.org sitesinin arşivindeki yerini almış durumda. Yabancı haber sitelerini anlık olarak takip eden, son gelişmeleri çevirerek video ve fotoğraflarla süsledikten sonra ziyaretçilerin beğenisine sunan editörler en doğru ve flaş haberleri sosyal medya platformları üzerindeki takipçileriyle de paylaşıyorlar. Böylece Facebook ve Twitter gibi platformlarda vakit geçirirken de Teknobi’de yer alan haberlere anlık erişim sağlayabilmeniz mümkün oluyor.

Üstelik bu harika teknoloji sitesinde yalnızca mobil cihazlar ve donanımlarla ilgili haberler de yer almıyor. Yerli ve yabancı haber kaynaklarından derlenen en güncel bilim ve teknoloji içerikleri de teknobi.org sitesinde erişime açılmış durumdadır. Akıllı ve sürücüsüz arabalar, kablosuz şarj teknolojileri, uzaktan kontrol edilebilen drone’lar ve daha fazlası sizi bu sitede bekliyor olacak!

Takıldığınız noktalarda Teknobi yanınızda!

Bilgisayar kullanırken, tablet ve cep telefonunuzla vakit geçirirken zaman zaman hata mesajlarıyla karşılaşabilmeniz mümkündür. Özellikle bir türlü çözemediğiniz sorunlar varsa, Teknobi’deki haberlerin altına yorum atarak destek talep edebilir ve hata mesajlarını kısa sürede ortadan kaldırabilirsiniz. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)