adscode
adscode

Tarkan'dan CHP adayı dayısına destek konseri

Tarkan'ın dayısı Maltepe Üniversitesi eski Rektörü Prof. Kemal Köymen CHP'den Rize Milletvekili adayı oldu.

Tarkan'dan CHP adayı dayısına destek konseri
Türkiyeden Haberler
Ünlü sanatçı Tarkan, Rize'den CHP milletvekili adayı olan dayısına konser vererek destek olacağını açıkladı.

CHP, Rize’de 7 Haziran’da aday gösterdiği üç kişilik milletvekili aday listesini değiştirdi. Tarkan’ın dayısı olan eski Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Köymen liste dışı kalan Kemal Bıyık’ın yerine aday gösterildi. Tarkan’dan da dayısına destek konseri sözü geldi.

Rize’de 7 Haziran’da aday gösterilen aralarında Kenan Bıyık’ın da olduğu üç kişilik milletvekili aday listesini değiştiren CHP, liste dışı kalan Bıyık yerine Tarkan’ın dayısı Prof. Dr. Kemal Köymen’i aday gösterdi.

Maltepe Üniversitesi eski Rektörü olan Kemal Köymen yeğeninden konserli destek sözü aldı. Tarkan'ın bu konseri ne zaman ne nerede vereceği ile ilgili henüz bilgi bulunmuyor.

İkizlidere’li Tarkan dayısına konserler vererek destek olacağını açıklarken, ünlü şarkıcının MHP İstanbul adayı alan Arif Tevetoğlu adlı kuzeni için de konser verebileceği ihtimali bulunuyor. İstanbul aday gösterilen Arif Tevetoğlu, MHP İstanbul Belediye Başkanı adayı olmuştu ancak seçilememişti. Milletvekilliğinde şansını deneyecek olan Arif Tevetoğlu MHP İstanbul 1. Bölge 15. sıradan aday gösterildi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)