adscode
adscode

TED Rönesans Koleji,Minikleri Sanatla Buluşturdu

DÜZENLENEN SANAT ATÖLYELERİNDE 5-12 YAŞ ARASI ÇOCUKLAR, KÜÇÜLEN KART VE TAŞ BOYAMA YAPTILAR.

TED Rönesans Koleji,Minikleri Sanatla Buluşturdu
Etkinlikler
Çocukların çok yönlü ve geniş bakış açısına sahip, dünya vatandaşı bireyler olarak yetişmeleri için onların akademik gelişimleri kadar, beceri gelişimlerine katkı sağlamayı da öncelikli hedefleri arasında gören TED Rönesans Koleji, minikleri sanatla buluşturma etkinliklerine devam ediyor. 7-8 Haziran’da düzenlenen sanat atölyelerinde, çocuklar sanat eğitmenleri eşliğinde ısınınca küçülen kartlar ve taş boyama yaptılar.

TED Rönesans Koleji’nin sanat atölyeleri iki farklı alanda gerçekleştirildi. 5-12 yaş arasındaki çocuklara uygun olarak düzenlenen atölyelerin ilki Isınınca Küçülen Kartlar Atölyesi oldu. Eğitmenler eşliğinde boyadıkları kartları fırına vererek kendi özel kartlarını oluşturan çocuklar için sanat ve eğlence dolu ikinci atölye ise yaratıcılıklarını renklerle buluşturdukları Taş Boyama Atölyesi idi…

Eğitim programını çocukların bütün gelişim alanlarını destekleyecek, kendileriyle ilgili yetkinliklerini keşfetmelerini sağlayacak şekilde sunan TED Rönesans Koleji’nin düzenlediği minikler için sanat etkinliklerinin, önümüzdeki aylarda İstanbul’daki diğer semtlerde de devam etmesi planlanıyor.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)