adscode
adscode

Temple Run Oyunu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

4 Ağustos 2011 Imangi Studios tarafından dünya piyasasına sunulan oyun kısa süre içerisinde çok yoğun ilgi görmüştür.

Temple Run Oyunu Hakkında Bilinmesi Gerekenler
Türkiye'den Haberler
4 Ağustos 2011 Imangi Studios tarafından dünya piyasasına sunulan oyun kısa süre içerisinde çok yoğun ilgi görmüştür. İlk olarak ABD’de oynanmaya başlanan oyun kısa sürede tüm dünyaya yayılmış herkes tarafından beğenilerek oynanmaya devam edilmektedir. Oyun piyasasına cep telefonlarından pratik oyunlar başlığı altında giren Temple Run zaman içerisinde çok yoğun ilgi görünce bilgisayar ve tabletlere de uyarlanmıştır.

Zaman geçirmek isteyenler için birebir olan uygulama büyük küçük herkes tarafından çok eğlenceli bulunmuştur. Oyun en iyi cep telefonu oyunları arasında ilk sıralarda yer almaktadır. En çok oynanan oyunların başında gelmekte ve yeni sürümleriyle de yoğun talep görmektedir. Bu tarz oyunlarda amaç en iyi skoru yakalamak olduğu için bir bağımlılık ve sürükleyicilik söz konusudur. Yapılan en yüksek skor kaydedilir ve oyuncu zaman içerisinde bu skoru geçebilmek için kendini sürekli geliştirir. Oyun piyasasında başı ABD çekmektedir tabi son yıllarda ülkemizde de bu tarz oyunlar yapılmakta ancak teknoloji alanında çok büyük bir bilgi birikimine sahip olan ABD en güzel ve en eğlenceli oyunları hayata geçirmeye devam etmektedir. Temple Run oyunu o kadar yayınlaşmıştır ki yapımcısına bir servet kazandırdığı bilinmektedir. Oyun genellikle cep telefonlarında oynanmaktadır bunun için ios ve android işletim sistemlerine de uyarlanmıştır. İsterseniz online olarak isterseniz de cep telefonlarınıza ve tabletlerinize de oyunu indirerek oynayabilirsiniz. Tabi oyunu indirip bol pratik yaparak yüksek skorlar yakalama şansınız vardır. Oyun son olarak bilgisayarlara uyarlanmıştır. 5 senedir oynanan ve hiç sıkılma etkisi yaratmayan Temple Run halen en çok oynanan oyunlarında başında yer almaktadır. Üretici firma oyunun çok sevilmesi üzerine yine eşsiz bir görselliğe sahip aynı tarz olan Temple Run 2 oyununu piyasaya sürdü.

Bu oyunda diğeri gibi kısa süre içerisinde çok sevildi ve herkes tarafından kabul gördü eskisine oranla çok daha güzel görsellere sahip olan oyunda yine çok dikkatli bir şekilde engelleri aşarak yolunuza devam etmeniz gerekir. Bu iki oyunda eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için birebirdir. Tabi yeteneklerinizi konuşturmak da sizin elinizde.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)