adscode
adscode

TEOG sınavında dereceye giren öğrencilere hediye

​TÜRK KIZILAY Adana Şubesi ILE ORTAKLAŞA TEOG sınavında dereceye giren öğrencilere reeder Tablet ve tüm çocuklara Kızılay kumbarası ve okul gereçleri hediye..

TEOG sınavında dereceye giren öğrencilere hediye
Eğitim

reeder ve Türk Kızılayı Adana Şubesi, Toroslar’daki köy okullarında öğrenim gören çocukları karne gününde yalnız bırakmadı. reeder ve Türk Kızılayı Adana Şubesi işbirliği ile gerçekleşen projede, eğitime ve öğrencilere yönelik projelerin sponsorluğunu üstlenen reeder Tablet bilgisayar markası tarafından TEOG sınavında dereceye giren öğrencilere reeder Tablet ve tüm çocuklara Kızılay kumbarası ve okul gereçleri hediye edildi.


Yapılan törende çocuklar karnelerini Saimbeyli Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, reeder Pazarlama Müdürü Zeynep Uğurlu, Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, ve öğretmenlerinden aldılar.


Çocukların başarılarını tebrik eden reeder Pazarlama Müdürü Zeynep Uğurlu, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile başlattığımız eğitime destek ve hizmet çalışmalarımız karne gününde de devam ediyor. Toroslar"daki her öğrenciyi teknoloji ile buluşturmayı hedefledik. Yeni eğitim öğretim döneminde Türk Kızılayı ve reeder işbirliğinde teknoloji sınıfları oluşturacağız. Öğrencilerimize “reeder teknoloji sınıflarının” müjdesini veriyor onları başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.


Daha sonra düzenlenen tören Aksağaç Ortaokulu, Himmetli Ortaokulu, Karakuyu Ortaokulu, Cerelan Ortaokulu, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, İmam hatip Ortaokulu, Yatılı Bölge Ortaokulu başarılı öğrencilere reeder tabletlerinin verilmesiyle son buldu.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)