adscode
adscode

TEOG'a İtirazlar Azalmış, Peki Niye?

​MEB, TEOG'a yapılan azaldı diye seviniyormuş. Peki sizce itirazlar niye azaldı?

TEOG'a İtirazlar Azalmış, Peki Niye?
Günün Yazısı
 Sorular ve sistem daha iyi olduğu için mi yoksa vatandaş artık bu sınav sisteminin düzeleceğine olan inancını ve umudunu yitirdiği için mi? Bence üzerinde uzun uzadıya düşünülmesi gereken bir konu...

TEOG ya da diğer eğitim konularıyla ilgili hangi hatada geri adım atıldı ki, vatandaş, helal olsun, bak hata yapıyorlar ama yeri geldiğinde de düzeltiyor noktasına gelsin.

MEB, ortada mahkeme kararları olduğunda bile süreyi geçirtip, bu yıl için artık çok geç, gelecek yıl düzeltiriz yoluna gidiyor. Bunun çok sayıda örneği var...

Orhan Gencebay, "Hatasız Kul Olmaz" diye boşuna şarkı yapmadı. Herkes hata yapabilir ve hatadan dönmek de bir erdemdir. Ama gel de bunu bizim MEB'e anlat.
Görünen o ki ille de  hatasız bakanlık olmaz hatta hatasız MEB olmaz diye yeni bir şarkının yapılması gerekiyor ki, onlar da, hata yaptıklarında, hatalarını halının altına süpürme yerine, düzeltme yoluna gitsinler.

Sizleri bilmem ama ben hala MEB'den umudumu kesmedim. Eninde sonunda akıl galip gelecektir yoksa tuz da kokar ki, onun ötesi yok!..

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    1 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (1)