adscode
adscode

Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet

AES: Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet

Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet
Sendikalar

6 Eylül 2015 Pazar günü Hakkari-Yüksekova-Dağlıca’da 16 Mehmetçiğin, 8 Eylül 2015 Salı günü Iğdır-Aralık’ta 14 polisin şehit edilmesi, onlarcasının yaralanması üzerine olağan üstü toplanan konfederasyon yönetimiz, sivil topluma teröre karşı ortak eylem çağrısında bulunarak, birliğimizi ve beraberliğimizi sürdürme kararlılığımızı hep beraber haykırmaya davet etmiştik.

Çağrımızın gecikerek de olsa yankı bulmasından dolayı mutluyuz. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu tarafından 14 Eylül 2015 tarihinde kamuoyuna yapılan açıklama çerçevesinde 17 Eylül 2015 Perşembe günü Ankara’da yapılacak eyleme Anadolu Eğitim Sendikası, BASK ve bağlı sendikalarla birlikte katılım gösterecektir.

Üyelerimiz; toplumsal duyarlılık gerektiren olaylarda Türkiye’nin her hangi bir noktasında, emek eksenli sivil toplum örgütlerinin ortak eylemlerine, genel merkezden herhangi bir izne gerek duymadan katılabilirler. Bireysel olarak katılabilecekleri eylem ve etkinliğin siyasi partilerce düzenlenmesi ve veya amacından sapması halinde eylem ve etkinliği terk etme sorumluluğu ise kendilerindedir.

Bu çerçevede 17 Eylül 2015 Perşembe günü Ankara’da düzenlenen “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” mitingine AES olarak destek verilecektir.

Bu vesile ile 8 Eylül 2015 tarihinde Konfederasyonumuz BASK Yönetim Kurulu tarafından kamuoyuna yapılan çağrıyı tekrarlıyor; “Toprağın altında koyun koyuna yatanların çocukları, toprağın üstünde yan yana ve el ele, kaderde, kıvançta, tasada ortak yaşamaya mahkum ve mecbur” olduklarını hatırlatıyoruz.

Bu vesileyle bir kez daha, şehitlerimize rahmet, başta aileleri olmak üzere milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Anadolu Eğitim Sendikası

Teröre Lanet, Kardeşliğe Evet Eylemi İçin;
Tarih: 17 Eylül 2015 Perşembe
Toplanma Yeri: AES Genel Merkez Önü
Hanımeli Sokak no:28 A Sıhhıye Ankara
Toplanma Saati: 16:00

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)