adscode
adscode

Tesettür Modasındaki Yenilikleri Tozlu Giyim de Takip Edin

İnsanoğlunun en temel ihtiyaçlarından biri olan kıyafet, tarih boyunca insanların yaşayışları ve dünya görüşleri hakkında bilgi verici bir öğe olmuştur.

Tesettür Modasındaki Yenilikleri Tozlu Giyim de Takip Edin
Türkiye'den Haberler
İnsanoğlunun en temel ihtiyaçlarından biri olan kıyafet, tarih boyunca insanların yaşayışları ve dünya görüşleri hakkında bilgi verici bir öğe olmuştur. Binlerce yıldır insanların yaşam tarzları, yaşadıkları coğrafyanın özellikleri, dinleri, kültürleri, kabullendikleri öğretiler hatta yirminci yüzyılın ortalarından beri müzik gibi popüler akımların etkileri insanların kıyafetlerinde belirleyici olmuştur. Din, şüphesiz ki kıyafet üzerinde belirleyici bir etkendir. İslam dininin kadın ve erkekler için şart koştuğu belli giyim standartları vardır. Bu standartlar tesettür giyim olarak adlandırılır. Özellikle kadın kıyafetlerinin önemli bir yer tuttuğu tesettür giyiminde, sadelik ön plandadır.

Ancak tesettür giyimi konusunda birçok yanlış yargının var olduğunu söylemek gerekir. Sıklıkla empoze edilen bu yargılar tesettürün tekdüze, renksiz, kadınların ihtiyacını karşılamayan bir giyim tarzı olduğunu söylemektedir. Ancak her insan yaratılıştan gelen bir güzelliğe sahiptir ve bu güzelliği ortaya çıkarmanın din açısından hiçbir sakıncası yoktur. Güzelliğin mutlaka açıklık ve cinsellik ile ilişkili olması gerekmez. Zira sade görünmenin de kendine has bir güzelliği vardır.

Tesettür modası, bu esasları temel edinen bir modadır. Özellikle genç bayanlar arasında abiye, bluz, gömlek, eşarp gibi kıyafetler modaya uygun bir şekilde seçilebilmektedirler. Tesettür modasını takip etmek, birbirinden şık tesettür kıyafetlerini satın almak için tozlu giyim tesettür kataloglarında göz atmanız yeterli olacaktır.

Firma bünyesinde birbirinden yetenekli modacılar çalışmaktadır. Tozlu giyim kataloglarındaki ürünleri tasarlayan bu modacıların hepsi muhafazakâr yaşam tarzına hâkim ve moda tasarım eğitimini hatırı sayılır eğitim kurumlarında almış olan kişilerdir. Tozlu’nun amacı dini bir yaşam tarzına sahip bayanların güzel giyinmelerini sağlamak ve güzelliğin açık giyinmekten ibaret olduğu şeklindeki yanlış yargıya karşı durabilmektir.

Tozlu kurulduğu günden bugüne kadar her yaş grubundan, farklı tarzlara sahip binlerce tesettürlü bayanın zevklerine hitap eden renk ve modellerde kıyafetler üretmektedir. Firmanın ürünleri sadece dindar bayanlar tarafından değil, sade bir giyim ve yaşam tarzını tercih eden bayanlar tarafından da tercih edilmektedir. Zevkli, şık ve güzel dizaynları muhafazakâr yaşam tarzıyla birleştirmeyi amaç edinmiş Tozlu’nun kataloglarında kendi zevkinizi bulabilirsiniz.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)