adscode
adscode

Topbaş’ın zafer sevinci

Akşam saatlerinde oğulları ve damadı ile AK Parti İl merkezine gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş sandıklardan gelen sonuçları yönetim katında il başkanı ve diğer yöneciler ile birlikte…

Topbaş’ın zafer sevinci
Türkiye'den Haberler
İstanbulluların 3. Sefer başkan seçtiği Topbaş, kesin olmayan sonuçlara rağmen Mustafa Sarıgül’den farklı bir şekilde önde olduğunu öğrenince sevincini yanındakilerle paylaştı. Topbaş, oğlunun çektiği selfie ile mutluluğunu ölümsüzleştirdi.


AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Kadir Topbaş'ın bir kez daha İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı olduğunu söyleyerek, "Seçimin iki kaybedeni vardır. AK Parti karşısında oluşturulan cephe içerisinde yer alanların tamamı ve CHP adayı olarak ortaya çıkan bize göre o cephenin adayı olan Mustafa Sarıgül" dedi.
AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu seçim sonuçlarına ilişkin partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

AK Parti'nin İstanbul'da bir kez daha kazandığını söyleyen Babuşcu, "Bu seçimleri bir yerel seçimin ötesine taşımak isteyenler, yerel seçim sonuçları ötesinde sonuçlar elde etmek isteyenler tüm sonuçları ile beraber İstanbul'da bir kere daha kaybettiler. Biz Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın teşkilat mensupları olarak İstanbul'da seçim merkezlerinin her noktasında üstlendikleri sorumluluğun farkında olarak bize sürekli sonuçları aktarıyorlar. O sonuçlardan elde ettiğimiz verilere göre bir kere daha İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kadir Topbaş'la ve Ak Parti ile devam ediyor" diye konuştu.

AK Parti teşkilatına sükunet çağrısında bulunan Babuşcu, "Biz coşkumuzu, heyecanımızı, teşkilat disiplini içerisinde ama aynı zamanda son gülenin iyi güleceği anlayışı içerisinde sükunetle sonuçları takip ederiz. Coşkumuzu teşkilatlarımızdan bize akan sonuçlar neticeyi kesin teyit ettiğinde yine sükunetle bayram coşkusunu yaşarız. Bu seçimin İstanbul açısından iki kaybedeni vardır. Bir, AK Parti karşısında oluşturulan cephe içerisinde yer alanların tamamı, iki, CHP adayı olarak ortaya çıkan bize göre o cephenin adayı olan Mustafa Sarıgül" şeklinde konuştu.

Bir önceki yerel seçimde İstanbul'da kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanı olduğunu hatırlatan Babuşcu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İstanbul teşkilatı Mustafa Sarıgül'e de yenilgiyi tattırarak onu CHP Genel Merkezi'ne gönderiyor. Sizden istirhamım şudur. Biz kampanya boyunca çok fazla tahriklere, provokatif hadiselerle karşı karşıya kalmamıza rağmen sükuneti, aklı selimi hiç zedelemedik. Bu akşam da sizlerden isteğim yine coşkumuzu milletimize hediye olarak sükunetimizi muhafaza ederek coşkumuzu milletimizle paylaşacağız. Bu sonuçlar üzerine farklı tahrik ve provokasyon peşinde olanlara asla fırsat vermemeliyiz. Şu anda bile bu cephenin manipülasyonu içerisinde birkaç uyduruktan kanal hala bu sonuçları manipüle etmeye çalışıyor. Biz sükunetle sonuçların tamamı elimize geçtiğinde coşkumuzu bir kez daha paylaşacağız." 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)