adscode
adscode

Türkiye'de Eğitimin Dünü Bugünü Yarını

TÜRKİYE’DE EĞİTİMİN DÜNÜ, BUGÜNÜ, YARINI KONULU PANEL IRMAK OKULLARI’NDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK.

Türkiye'de Eğitimin Dünü Bugünü Yarını
Etkinlikler
Irmak Okulları Kültür Merkezi’nde, Göztepe Lions Kulübünün 118 Y Lions Yönetim çevresinin katılımı ve birçok sivil toplum kuruluşunun destekleriyle “Türkiye’de Eğitimin Dünü, Bugünü, Yarını” konulu katılıma açık bir panel düzenlenecek.

Panelde, eğitimde çağdaş, düşüncede özgür bireylerin yetiştirilmesinin önemi vurgulanacak ve eğitim sistemindeki yetersizlikler ve çözüm önerileri tartışılacak.

Panelde Prof. Dr. İrfan Erdoğan, Prof. Dr. Aysel Çelikel, Prof. Dr. Erol Eti konuşmacı olarak yer alacak. Paneli İ.Gürşen Kafkas yönetecek.

7 Mart 2014 Cuma günü 14:00-16:30 saatleri arasında Irmak Okulları Kültür Merkezi’nde katılıma açık olarak gerçekleşecek panele Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Gençlik Kültür ve Hizmet Vakfı, Atatürkçü Düşünce Derneği, Cumhuriyet Kadınlar Birliği, Türk Kadınlar Birliği Kadıköy Şubesi, Emekli Subay ve Eşleri Derneği, Kadıköy Belediye Gönüllüleri, Emekli Öğretmenler Derneği, Üniversiteli Kadınlar Derneği, MAREV, Gören Eğitim ve Kırıntı Dergisi gibi birçok sivil toplum kuruluşu destek veriyor.






Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)