adscode
adscode

TÜYİD, Gençlere Yatırımcı İlişkileri’ni Anlatıyor

Yatırımcı İlişkileri Derneği (TÜYİD), Türkiye’de Yatırımcı İlişkileri’nin gelişmesine destek vermek amacıyla üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

TÜYİD, Gençlere Yatırımcı İlişkileri’ni Anlatıyor
Türkiye'den Haberler

 

Türkiye’deki yatırımcı ilişkileri uygulamalarında dünya standartlarına ulaşmak amacıyla kurulan Yeni Yatırımcı İlişkileri Derneği (TÜYİD), mesleğin gelişimi ve duyurulması için eğitim faaliyetlerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen etkinlikler kapsamında TÜYİD; Anadolu Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi’nin işletme ve Yatırımcı İlişkileri bölümleri öğrencileriyle bir araya geldi.

13 Nisan Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Yatırımcı İlişkileri öğrencileri ile gerçekleştirilen video konferansta, Türk Telekom ev sahipliğinde TÜYİD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Onur Öz’ün sunumuyla öğrencilerle yatırımcı ilişkileri ile ilgili pek çok konuda bilgi verildi. Aynı zamanda, öğrencilerin aktif katılımlarıyla gelen sorular sosyal medyada yayınlandı.

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri ile 28 Nisan 2015 tarihinde “Sermaye Piyasaları ve Yatırımcı İlişkileri” konulu seminer gerçekleştiren TÜYİD Yönetim Kurulu Başkanı Özge Bulut Maraşlı, Sermaye Piyasaları, Yatırımcı İlişkileri ve derneğin çalışma alanları ve faaliyetleri konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Öğrencilerle bir araya gelen Özge Bulut Maraşlı; “Yatırımcı ilişkileri ülkemizde yeni olmasına rağmen son yıllarda büyük atak gösteren, gelişen bir meslek. TÜYİD olarak bizler de bu mesleğin uluslararası standartlarda yapılması, dolayısıyla şirketlerimizin adil piyasa değerlerine ulaşması için önemli çalışmalara imza atıyoruz. Sizler de yakın zamanda sektördeki yerinizi alacak ve eminim ki özverili çalışmalarınızla mesleğin gelişmesi için önemli adımlar atacaksınız .” dedi.

İstanbul Üniversitesi, Serpam işbirliğiyle 14 Mayıs Çarşamba günü TÜYİD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Onur Öz ve TÜYİD Mevzuat Çalışma Grubu Eşbaşkanı Eser Taşcı sözcülüğünde “Yükselen Bir İş Sahası Yatırımcı İlişkileri” başlıklı seminer düzenlendi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminerde Yatırımcı İlişkileri Nedir?, Sermaye Piyasalarında Kritik Önemi, Yatırımcı İlişkileri ve Uluslararası İş Ağı ve Yatırımcı İlişkileri’nde Kariyer gibi sektörü ilgilendiren birçok konu ele alındı.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)