adscode
adscode

TV'de 2014 Yılbaşı Özel Programları

2014 yılbaşı akşamı kanal kanal televizyondaki programlar ve yayın akışları. Kanal D, ATV, Show TV, Star TV yılbaşı programları..Yılbaşı akşamı TV'de neler yayınlanacak?

TV'de 2014 Yılbaşı Özel Programları
Foto Galeri
KANAL D
Kanal D, yılbaşı akşamında iki özel program yayınlayacak. Tolga Çevik ve Ezgi Mola'yla Komedi Dükkanı-Arkadaşım Hoşgeldin, yılbaşı özel bölümüyle Kanal D'de olacak. Ünlü isimlerin de konuk katılacağı Komedi Dükkanı'yla birlikte Kanal D'nin diğer kozu ise Cem Yılmaz. Cem Yılmaz'ın son gösterisi Fundementals yılbaşı akşamı TV'de ilk kez yayınlanacak.

STAR TV
Star TV en büyük kozlarından olan O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel bölümüyle ekranda olacak. Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye'sinde geçen yılbaşında olduğu gibi yine ünlü konuklar sahnede şarkı söylerek jüriyi etkilemeye çalışacak. Saat 20.00'de başlayacak olan O Ses Türkiye yılbaşı özel programının ardından Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak'ın sunduğu 3 Adam programının yılbaşı bölümü ekranda olacak.
 
SHOW TV
Show TV'de gündüz kuşağında Gülben Ergen'in programı yılbaşı özel bölümüyle ekranda olacak. Akşam ise Cem Yılmaz'ın konuk olduğu Kelime Oyunu yarışması yayınlanacak. Show TV'nin yılbaşı akşamı en büyük kozu ise Sibel Can ve Orhan Gencebay'ın konuk olacağı Bülent Ersoy Show yılbaşı özel programı olacak.
 
ATV
ATV yılbaşı akşamı sevilen dizisi Doksanlar'ın yılbaşı özel bölümünü yayınlayacak.

TRT 1
Seksenler dizisinin yılbaşı özel bölümünü ekrana getirecek olan TRT 1'de yılbaşı eğlence programı ise

23.00'de başlayacak. Beni Böyle Sev oyuncularıyla, Zara ve Mustafa Ceceli'nin katılacağı özel eğlence programında çeşitli sürprizler olacak. 

FOX TV
FOX TV'nin yılbaşı için özel hazırladığı yapım Çocuklar Duymasın dizisi oldu. Çocuklar Duymasın yılbaşı özel bölümüyle yılbaşı akşamı FOX'ta olacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)